Timpul va arata daca ele pot ramane prietene mai departe, sau competitia va distruge o prietenie frumoasa. las-o sa creasca!
Daca ar lasa la o parte competitia, s-ar putea ajuta una pe alta si astfel ar putea si invata una de la alta. E mai bine cand imparti problemele din cate stiu eu.
Apoi, dincolo de competitie, se pare ca au multe in comun. Nu ar fi pacat sa ratezi o prietenie pentru un concurs?
Daca exista competitie de la varsta asta, inseamna ca asa o sa ramana toata viata - nu este rau, dar Amalia va avea intotdeauna un gust amar - mai bine colege si atat!
Timpul va arata daca ele pot ramane prietene mai departe, sau competitia va distruge o prietenie frumoasa. las-o sa creasca!
Mai bine sa ramana colege si prietene.Sa se urasca pana in clasa aVIIIA? Asa mi s-a intamplat si mie dar m-am impacat cu acea colega. I-am zis ca nu vreau sa stric o prietenie frumoasa pentru un concurs iar de atunci ne consultam la orice concurs invatam in particular.amandoua.
Andrei67y5 întreabă: