| αntoniα a întrebat:

Sora mea are 10 ani 1.50 m si 47 de kg.Cum poate slabi fara sport?(are o boala la ficat si nu are voie sa fac efort)

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Intrebarea mea ar fi asa:Cum la 10 ani sa aiba 47 de kilograme? Dar sa revenim la intrebarea ta! Daca vrea sa mai slabeasca sa nu manance intre mese,fara sucuri, fara fast-food, totusi cate 5-10 genoflexiuni seara(ca nu cred ca nu poate face 5 genoflexiuni,nu stiu eu am dat exemplul,daca nu poate din cauza bolii nici genoflexiuni ok),fara dulciuri,in loc de dulciuri fructe cum ar fi:merele,bananele,portocale, mandarine, kiwi(ce-i place)dar sa manance minimum 2 fructe pe zi,sa manance seara foarte putin,adica un pahar de lapte si nu stiu cum ar fi o jumatate de felie de cozonac sau ceva usor,nu cartofi prajiti si fripturi, sa mearga pe jos, mai putin cu masina. Sper ca te-am ajutat! Bafta si ii doresc surori tale toata sanatatea din lume si ca sfaturile mele sa fi fost bune.Si eu am 10 ani, dar am 39 de kilograme si ma consider foarte grasa. Funda?

| αntoniα explică (pentru Etelca):

Sincer,stiu ca acesta intrebare a fost pusa de multa vreme...
Dar, daca tu te miri la 47 kg la 11 ani, sora mea are o colega care are 61 kg.(acum are 12hee hee)
Stiu ca te gandesti ca e cam tarziu acum sa iti spun asta, dar acum am aflat si eu si sunt foarte surprinsa.
In alta cls. a fost o fata de 68 kg.
Deci, dupa parerea mea nu ar trebui sa te mire faptul asta, caci sora mea nu a ajuns asa intr-o zi.Acum are 12 ani si are tot atatea kg. si faptul ca e mai inalta e in favoarea ei.Bola i-a trecut si acum e sanatoasa. Face abdomene in fiecare seara si sunt mandra de ea.
Multumesc mult pentru raspuns si iti doress si tie si familiei tale sanatate si un an nou fericit!(stiu ca e cam tarziu, dar...)
Te pup!kiss
P.S Scuze daca vei gasi greseli de scriere si/ortgrafie dar m-am grabit

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnaMaryadragutaa a răspuns:

O prietena de amea la 11 ani are 55 kg.