Da, vad ca nu esti intr-o stare buna, dar stii de ce? Pentru ca depinzi de altii! Ia-ti viata in maini, sa nu-ti pese de parerile celorlalti, traieste-ti viata asa cum vrei, fi independenta si multumeste-te cu ce ai, daca ai avea mai mult, n-ai fi mai speciala! Speciala esti sau vei fi candva in ochii unei persoane la fel de speciala ca tine! Fi tu insuti si vezi in orice rau ceva bine! Cand iti vei insusi aceste calitati atunci vei fi fericita si implinita! Nu te intrece/compara niciodata cu nimeni, asta e cea mai mare greseala! Si nu in ultimul rand nu renunta la Dumnezeu pentru ca el te va scoate din starea asta cand nici nu te-ai astepta!
Dumnezeu e doar o poveste ca cea cu Mos Craciun. Daca ar fi existat, nu m-ar fi lasat sa ma chinui. Ce are cu viata mea!? Imi e greu. Nu depind de nimeni, tocmai ca muncesc ca sa ma intretin in timp ce sora mea primeste totul de-a gata. Dar este nedrept sa fiu neiubita si neapreciata. Sunt om si am nevoie de asta ca de hrana sau de somn. Ma simt ca un copil dintr-un centru de plasament. Ba chiar e mai dureros sa ai parinti si sa nu le pese de tine(nu ma suna cu saptamanile), decat sa nu ai. Macar daca nu ai, stii o treaba. Dar sa-i ai si sa te trateze ca pe o greseala a vietii lor, e dureros, iar eu nu mai vreau asa... Imi e atat de dor de singura persoana care m-a iubit in viata mea. E greu sa stiu ca habar n-are prin ce trec. Pentru ca ar fi venit intr-un suflet sa ma salveze daca ar fi stiut...
Draga mea in viata ceea ce primim dam inapoi.
Fa un obicei din a alerga zilnic, miscare in parcul local, fa un traseu, dimineata.
De munca se gaseste mereu, insa stand in casa nu vei gasi.
Aplica la orice post gasesti si lasa madria la o parte. Am fosti prieteni de facultate care sunt taximetristi, pentru ca castigau mai bine decat daca profesau.
misauratcuviata întreabă: