Daca ea e foarte hotarata sa se casatoreasca cu el, cred ca nu mai puteti sa faceti nimic decat sa va resemnati si s-o intelegeti. Daca va opuneti veti reusi doar sa va urasca si sa nu se mai raspunda cu voi.Asta va va durea mai tare si riscati sa o pierdeti.
De unde stie tot clanul, ca nu se iubesc si ca ii strica viata? Poate sa nimereasca foarte bine sau foaarte rau, dupa noroc. CE, daca se casatoreste cu-n roman sunteti siguri c-o nimereste? Casatoria chiar e o loterie.
Nu puteti face nimic. Purtati-va frumos cu el ca sa nu ingreunati situatia surorii tale.
Am citit f mult despre arabi, ma interesa, viata si cultura lor, dar pot sa-ti zic o concluzie: sunt niste oameni prefacuti, mizerabilii, siu pentru ei femeia inseamna sclavie, sper kk surioara ta sa nu ajunga in tara lui niciodata deoarece va sterge cu ea pe jos, bafta
Buna. E foarte important ca ea daca se casatoreste cu el sa-si pastreze credinta, sa nu treaca la islamism (probabil ca ea este ortodoxa, nu stiu care e situatia) si bine ar fi sa-l aduca si pe el sa se boteze in credinta noastra. Altfel ii va fi foarte greu si poate pierde ce este mai important: mantuirea...in cazul in care se leapada de credinta ei. Ar fi bine sa vorbeasca si cu un preot inainte sa faca pasul acesta...Numai bine!
OlteannnnAndreeeeaFloriiinaaaa întreabă: