| DolsheBombonikTheo a întrebat:

Sorry de categorie dar am o mica problema! deci azi ma duc la o party si eu sunt,, Lidia Ragusitu" si trebuie sa vb ragusit cum sa fac asta? in plus sa va zic cate cv de party:
petrecere cu mistere
scenariu: contesa arabella romanesco s-a stins recent din viata, dar moartea ei brusca a starnit multe suspiciuni. cum nu are urmasi, prietenii se vor aduna pentru. a citi impreuna testamentul contesei.
personajul tau: lidia ragusitu
descriere: cantareata in cluburile de noapte. specializata pe blues si jazz a introdus de curand in repertoriu si cateva manele
prezentarea personajului:buna dimineata! da pentru mine este dimineata....sunt lidia ragusitu iar pentru mine ziua e noapte iar noaptea e zi. ca sa fiu treaza la ora aceasta am baut 2 cafele. sunt cantareata in cel mai magnific club de noapte. vreti sa va cant ceva, blues, jazz? si apropo, va rog sa nu mai spuneti nimanui de repertoriul meu de manele... ofer funda pentru cine ma ajuta sa vb ragusit!

Răspuns Câştigător
| stefffy a răspuns:

Eu stiu un remediu foarte bun pentru a vorbi ragusit. Urla cat poti tu de tare, afara eventual dupa care bea niste spirt, merge intotdeauna.(cam o cana de spirt te ajuta)

0 răspunsuri: