Fiecare varianta este buna, depinde ce ingrediente ai prin frigider.Eu de ex. la macaroane cu branza, nu pun smantana ci, unt pentru ca, smantana le schimba gustul, le face mai acrisoare si mie nu-mi place.
Spaghetele cu carne, sunt ceva ma greu de realizat pentru ca, ai nevoie de carne tocata, in amestec porc si vaca, pe care sa o dinstalesti (prajesti) putin cu o ceapa tocata marunt, cu putin piper si frunze de patrunjel, care se pune la mijloc intre straturi de macaroane fierte in apa cu sare.
Sosul de rosii amestecat cu frunze de telina, putin zahar si putina sare, se va turna deasupra si vei rade si niste cascaval ori cas proaspat, punand mancarea la cuptor pentru cca 20-25 de minute. Pofta buna.
Eu as prefera ultima varianta pentru ca, nu am facut-o de mai mult timp.
Iti multumesc pentru intrebare, mi-ai dat ocazia de a face si eu o asemenea mancare in aceasta saptamana.
Aoleo ce pofta mi-ai facut mai ales ca eu mananc teci cu carne...Alege spaghete cu carne si sos. Pofta buna :d.