| Necuoscut2002 a întrebat:

Sper ca nu am gresit categoria, daca am gresit-o imi pare rau. Sunt o persoana sensibila si timida, vreau sa imi intaresc caracterul si sa nu mai fiu asa de moale, ma ajuati.

Răspuns Câştigător
| chitaramea a răspuns:

Salut!
O sa ai mult de citit, daca vrei mai multe detalii vezi in raspunsurile mele am mai raspuns la genul asta de intrebari.
In primul rand conteaza varsta. Eu in generala eram foarte foate timida, poate e putin spus eram " speriata de bombe" pur si simplu nu stiam sa reactionez fiecare isi putea bate joc de mine cum voia pentru ca eu nu puteam face altceva in afara faptului ca plangeam de numa acasa. Si in plus in familie eram super ok deci nu era ceva scris pe fruntea mea " timida " era o problema de adaptare si acceptarea mea de ceilalti sau poate mai bine zis acceptarea mea ca nu am nevoie prea mult de rautatile celorlati. Am invatat sa apreciez adevaratii prieteni care au iesit in evidenta dupa ce i.am cunscuti si.au aratat calitatile de prieteni. Schimbarea mea a inceput la liceul clasa a9a, oameni noi nimeni nu o mai cunostea pe vechea fata puteam deveni un om nou fata sa atrag batjocura celorlalti. Am inceput sa fiu mai sigura pe mine si pe ceea ce pot si am invatat ca trebuie sa ma lupt ca sa ajung in categoria " netimida" oricum totul a mers destul de incet si asta imi dau seama a cum intr.a 12a cand inca mai rad de timiditatea mea care inca mai exista in clasele 9.10. Un lucru care m.a ajutat enorm au fost taberele de vara am cunoscuti oameni minunati, dezghetati in cluj de la care am avut de invatat. Totul tine de entuziasm e cel mai important sa faci totul cu zambetul pe buze si din toata inima oamenii se vor atasa de tine," de oamenii frumosi sufleteste" si vei fi apreciata ( fi deschisa cu oamnenii si invatati pe baietii limita laughing) ) Nu uita sa zambesti, este singurul lucru pe care il poti exagera fara sa para ciudat. happy Bafta! O sa treci peste ai o viata inainte. Zambeste si treci peste!

0 răspunsuri: