Si eu in urma cu cateva luni incercam sa slabesc si eram obsedata de idee asta.Am lasat totul de la sine, am incercat sa mai reduc mancarea, dar nu sa ma infometez pentru ca acum un an am facut asta si am ajuns prin spitale! Incearca sa nu mananci dulciuri in exces si cat mai putine mese pe zi.Si seara eu faceam niste exercitii (abdomene, flotari, genoflexiuni) si fara sa-mi dau seama 2 saptamani am slabit 3 kg. Sper ca ti-am fost de ajutor! :* Funda?
Pai,in primul rand nu miai zis KiloGramele tale si varsta ta iar in al doilea rand un astfel de regim tear ajuta sa slabesti macar 3 KG in 3 Saptamani.Deci dimineata mananca cereale cu lapte la pranz niste ciorba iar seara o banana, un mar, o gutuie sau o portocala. Sper ca te-am ajutat.
Waw, cand citeam mi se parea ca vorbesti despre mine. Stau tot timpul acasa si m-am ingrasat. Nu sunt obeza dar ma simt asa pentru ca nu am corpul pe care il doresc. De cateva luni incerc sa slabesc cu diete si exercitii dar nimic daca nu maninc nimic toata ziua e bine, dar daca gust ceva nu ma pot opri...cat de mult te inteleg