Probabil ca ai facut ceva ce a deranjat-o pe prietena ta... sau poate pe toti amicii tai...
Ar trebui sa vorbesti cu ei si sa ceri raspunsul...
Insa parerea mea este ca cel mai bnine sa sa nu fii in anuturaje de genul asta, chiar daca nu te schimba te infuenteaza gresit si incet incet o sa ajungi ca ei...
``E greu pana ai inceput apoi e greu sa te opresti``
Prietenii nu sunt ceea ce par!
Nu am ce zice, din cate ai spus prietena ta te evita fara motiv. Viata e o kurwa ca intotdeauna si da oameni sunt invidiosi ca esti frumoasa/desteapta/etc.
De anturaj nu ma gandesc ca ati luat droguri cu tigari mai zic nu oi fi eu usa de biserica dar tigarile si bautura sunt cea mai buna varianta in loc de droguri. Du-te si vorbeste cu ea intreab-o de ce nu mai vorbeste cu tine si daca nu-ti raspunde nu iti mai bate capul nu era o prietena adevarata. Tovarasii 99% isi cauta doar interesu 1% sunt cei care s-ar arunca in fata unui glontz pentru tine :*. Iar cu starea ti-o induci singura sau ti-au indus-o ei special nu stiu ce sa zic dar Keep ur head up. viata e scurta fi fericita.
Acum serios vorbind am avut si eu momente dinalea dar am trecut peste ca prieteni mau lasat si alte porcarii. timpul vindeca totul. Ma gasesti pe mess ca stiu totul despre anturaje. la cate carti de rahat am citit cand fumam pe balcon din astea de pshiologie si de copii te ajut eu daca e
Mi-ai ridicat si tu si cel de sus cu raspunsurile voastre moralul la maxim. Si un pic de "shoppinguiala" singura. Si da, nu era vorba de ceva legally...de aceia si statea cu respectiva prietena pentru ca ea statea singura si au nevoie de un loc safe, obviously. But that's not my problem. Timpul nu vindeca nimic chiar nimic! Mie imi face al naibii de rau...Imi lipseste copilaria imi lipseste aceea iubire care tot din prostia mea am pierdut-o; e greu. Esti tare simpatic mai ales numele, care mi-e foarte drag si iti multumesc ca mi-ai raspuns de cate ori ai putut sa ma ajuti la intrebari; : *