Dragul meu, imi aduci aminte de baiatul meu! Ai reusit sa scrii cel mai frumos si emotionant mesaj dintre toti adolescentii Ai o exprimare elevata, frumos prezentata, corect din punct de vedere gramatical, ceea ce denota ca esti cu adevarat un copil de nota zece. Ce ma surprinde (placut) pe mine, este faptul ca tocmai copiii buni isi fac astfel de probleme.Pe cei de nota 7 nu o sa-i auzi discutand de seriozitatea examenului de admitere. Stai linistit, vei intra cu siguranta la liceul dorit. O data ce tu ai invatat temeinic, chiar daca ai uitat (firesc de altfel), o sa-ti reamintesti totul. La examen, subiectele sunt mai generale, nu trebuie sa stii totul la perfectie. Bine ca esti bun la matematica, aceasta-i " puntea suspinelor". Si ca sa te linistesti, din cate stiu eu, media se calculeaza:2xmedia scolara+nota examen/3.Vei reusi cu siguranta! Ai sa ma cinstesti la vara! Cu un Cappy-de ananas! S-afacut?
@[:X]₭Ī₦ƉĒṜ[]
Da, dar s-a schimbat modalitatea de testare. In fine, stiu ca n-ar trebui sa ma aprind asa, dar oricine are emotii. Am mai participat eu la concursuri si olimpiade, dar niciodata nu am avut sentimentul asta.
Nu-ti face griji pentru examene.asa am fost si eu [acum sunt a 9a ] eram foarte stresata ca o sa am mult de invatat, dar daca ai invatat bine pe parcusul celor 3 ani. o sa ti sa para foarte usor pe langa asta subiectele sunt foarte usoare( la mine a fost mai usor ca la teza) Oricum nu te stresa
Hei.
Si eu sunt tot in aceeasi situatie(apropo, felicitari pentru rezultatele obtinute) sunt tot in clasa a 8a, deci si pe mine ma asteapta acele examene. Intr-un adevar, este o situatie stresanta, deoarece si eu am pretentii pentru note cat mai mari, si pentru intrarea la un liceu cat mai bun.
Incearca totusi, sa incerci sa te relaxezi(chiar daca poate nu e posibil) sa te gandesti ca totul va fi bine, si cum ai zis si tu, daca ai ajuns pana aici, trebuie sa continui.
Imi cer scuze daca raspunsul meu nu e deloc folositor, imi pare rau ca am vazut atat de tarziu intrebarea, dar totusi iti urez bafta la examene, note cat mai mari, si toate cele bune.
Inca o data :Mergi mai departe.Totul va fi bine!
Bye Bye!
Da.
Omfg, ce stalkerit ești! Combo x2 de întrebări vechi!
Btw, frumos răspunsul premiat.