anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spune care este filmul tau preferat si de ce. Cel mai furmos raspuns primeste funda happy

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Filmul meu preferat este "Dirty Dancing". Imi place muzica, care este in stilul anilor '60, actorii si povestea de dragoste foarte emotionanta! Revad cu placere filmul de fiecare data! Uite o melodie din film:
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

6 răspunsuri:
| Mihαelα a răspuns:

Filmul meu preferat este,, The last song,, adica este ultimul film la care m-am uitat si mi-a placut, deoarece in timpul filmului am fost cuprinsa de o multime de sentimente frumoase si emotii pozitive care m-au ajutat sa privesc cu alti ochi familia, in special parintii.happy

| Dreamin a răspuns:

Hancock :X:X mas uita incotiuu la elll:X
IMI PLAcee ptk este comic, romatik si drama :X m-a facut sa plang la sfarsit si dupa s-a terminat fain:X PREA TARE!love struck

| AndaAndore a răspuns:

Filmul meu preferat este,, Twilight'' deoarece este o iubire nemaipomenita si interpretata foarte bine de catre Kristen si Robert Pattinson. Si are si scene de iubire [ nu foarte normale], scene de actiune, drama. toate intr`unu love struck

| DEBrown a răspuns:

Harry Potter
Uita-te si tu la toate partile aparute la rand si o sa vezi de ce happy

| VadSuneteAudCulori a răspuns:

,, Camp rock 2'' si,, Bring it on:all or nothing'', amandoua sunt despre adolescenti, concursuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-a placut STARSTRUCK...stiu ca e de copii dar am fost curioasa. e o introducere sumara despre familie deoarece se arata doar familia care se pregateste sa mearga in california :X:X sora personajului principal este obsedata de Christopher Wilde, iar Jessica il uraste, dar se intalnesc, petrec zile minunate in Hollywood :X si se indragostesc insa Jessica pune repede la suflet si se supara. Partea cea mai romantica, care m`a facut sa plang este partea in care Chris (Sterling Knight) vine la balul de la scoala lor si ii canta, insa Jessica nu apreciaza la inceput, dar pana la urma se indragostesc si toate fetele din scoala care isi bateau joc de Jessica o respecta...Vai, ce romantic a fost, am plans si m`am bucurat pentru ei :X:X