| SweetnSpicy a întrebat:

Spuneți-mi si mie vă rog miște medicamente împotriva căderi parului, ceva ce știți că este bun! Urgent! Vă rog!

4 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

Contra caderii parului in primul rand nu iei medicamente ci eventual vitamine(A, B, C si E )...si doar ca masura ulterioara poti sa incerci ceva din gama Dercos de la Vichy (sampoanele) sau Aminexyl SP94(fiole).
Intra sa vezi: http://www.vichyconsult.ro/aminexil/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput, cauta un sampon din acela pe care scrie anti cadere-par si anti-matreata. Pasul 2, cauta si tu solutii peste tot. Magazine, internet. de ex am vazut la teleshoping dar nu mai stiu cum se numea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica produsele de la Gerovital împotriva căderi parului sunt bune. Si eu am aceiași problema și am sa le încerc cât de curând, când ajung în țară.
Crăciun fericit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca si tine si am luat Revalid capsule si totul acum e perfect dar nu uita ca trebuie sa folosesti balsam ca sa hraneasca parul si i-a zinc ca e foarte bun pentru par si spala-te cu sampon cu extract de urzica sau revalid sau chiar cu petrol ( se gaseste in farmacii toate produsele mentionate) si cel mai important nu te stresa... stresul e factorul nr1 sper ca am ajutat