| moriordie a întrebat:

Spune-ti-mi: care este cartea voastra preferata? dar va rog, fara amurg...
Niste carti din care ati invatat ceva...

5 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Ok fara Twilightlaughing.La rascruce de vanturilove struck

| Idk007 a răspuns:

Cel mai iubit dintre pamanteni-Marin Preda, este superba
Padurea spanzuratilor.este la fel de calumea:X

| Andreutza1998 a răspuns:

Ma pregateam sa zic amurg laughing

| BibilutzaFataDulce a răspuns:

Mie imi plac cartile de actiunesi cred ca o sa iti placa ce am citit:1. cronicile din narnia 2. legendele olimpului 3.singur pe lume 4.robin hood 5. micul print 6. pistruiatul. Aceste carti pe mine m-au impresionat foarte mult...si cred ca o sa iti placa si tie daca o sa ajungi sa le citesti(daca nu le-ai citit deja)

| Fazzoletti a răspuns:

Hmm, cartile mele preferate sunt cele din seria "Harry Potter". din pacate, multi le subestimeaza din cauza faptului ca "e cu vrajitori si e de copii". nu e de copii.cel putin nu ultimele 3 carti
dar sa revenim. am sa iti zic ce am invatat eu din cele 7 carti:
din "Piatra filozofala" - toti putem fi speciali daca si credem asta.
din "camera secretelor"- aparentele inseala. muult.
din "prizonierul din azkaban"- unele lucruri trebuie sa se intample; frica si tristetea trec daca esti puternic, poti sa razi si sa mananci ciocolata happy
din" pocalul de foc"- prietenii si familia sunt cdei care te definesc. fara ei nu esti nimic.
din"ordinul pheonix"- mai bine diferit, adica unic, decat banal si insipid. mai bine constient de valorile tale decat barfitor. intotdeauna se vor intampla lucruri nedrepte, dar exista oameni care sa lupte pentru dreptate
din "printul semipur"- copilaria defineste adultul. "fetele pot fi in stare de multe cand sunt geloase"
si din "talismanele mortii"- sufletul este cea mai sensibila si totodata mai puternica "parte a corpului". cei care mor nu ne parasesc definitiv si ca niciodata nu e prea tarziu sa fii curajos, indiferent de circumstante...
ei bine, acestea sunt cartile care mi-au determinat personalitaea si ar fi prea putin sa zic ca doar am invatat ceva diin ele