Incearca cu fond de tenSi lasa-ti parul desprins.Asa nu o sa se vada urma.
Data viitoare sp sa nu mai faca gesturi din astea
Cine te-a pus sa stai cu jugulara la vedere .nu stiai ca baieti musca?
Nu iti dispare cu nimic urma de muscatura, cel mai bine e sa. ti iei o esarfa finuta de vara sa o asortezi cu o camasa misto.
Mai mult fond de ten cred torusi ca va rezolva... daca nu o esarfa sau niste margele mai stranse pe gat si in mai multe randuri
NU stiu:-sE naspa, fond de ten! Encore, normal ca nu, asa ca nu te mai plange
@andreig: sa te "devoare". Mai postase cineva asta seara "citate marca Vanghelie". Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
Explica-i ca nu ar trebui sa iti lase acele urme si astfel nu va trebui sa mai acoperi nimic... Dragostea nu trebuie sa lase astfel de urme...
Buna. Ca sa acoperi acel semn... poti sa te dai cu fond de ten, apoi cu niste pudra...si se acopera destul de bine.am avut si eu un semn acu o saptamana.si a trecut destul de repede. Mult succes
Chiar acum cateva zile am fost muscata si eu de prieten de gat.Am incercat si eu sa ascund acest lucru pentru a nu ma vedea mama. Ar trebui sa le lasi sa dispara pur si simplu si sa nu te mai dai cu nimic si poate ai norocul sa nu te vada nimeni.Eu doar mai acopeream cu parul care este lung.