anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti cele mai bune bancuri pana diseara la 6 cand vin de la scoala, iar ce la mai bun banc va fi premiat cu inteligente, amuzante, folositoare de catre mine si cel mai cel o

Răspuns Câştigător
| dragutza a răspuns:

Uite aici! iti plac?

Uite:

care-i culme fotbalului?

sa inceapa meciul si pe teren sa scrie "spatiu verde! nu calcati iarba"

care-i culmea fitnesului?

sa pui un ardei gras sa slabeasca!

care-i culmea lumini?

sa apinzi un bat de chibrit ca sa vezi daca ai stins veioza!

Intr-un bar, statea la o masa un tip scabut.vai de el, iar in fata avea o halba de bere.Intra unu mai smecher, ii ia halba si o da pe gat! ala incepe sa planga, sa se tavaleasca pe jos... zice smecherul:

"ce faci m? plangi pentru atata? fii mai barbat!"zice celaltul:

"pai cum ma sa nu plang cand azi dimineata m-a parasit nevasta, m-a dat afara din casa, mi-a golit conturile, nu mai am nici un ban, am incercat sa ma omor:m-am pus pe caile ferate dar trenul a avut alta directi, am vrut sa ma impusc dar pistolul s-a sticat, cu ultimii bani ramasi imi cumpar o bere, oun otrava in ea si vii si o bei tu...

se duce o blonda la un magazin si zice:"as vrea si eu televizorul acela!"; vanzatorul dezgustat:"nu fac afaceri cu blondele"

urmatoare zi, iar vine blonda dar vopsita bruneta! dar vanzatotul raspunde la fel! se vopseste urmatoare zi in roscata si se duce la aalt magazin! vreau si eu tv asta! nu fac afaceri cu blonde, zice vanzatorul! blonda nervoasa:da de unde naiba stii tu ca sunt blonda? vanzatotul plictisit, dezgustat zice:acele nu este televizor, este cuptor cu microunde! deci imi dai fundita?

4 răspunsuri:
| clawss a răspuns:

Copilul il intreaba pe tatal lui, ce inseamna politica. Tatal il pune pe genunchi si incepe sa-i explice aratand exemple:
-Fii atent copilas, eu aduc banul in casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. si cu totii muncim ca Tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar Fratiorul tau de cateva luni este VIITORUL nostru comun. Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare. In timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut caca in scutec si plange. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se intampla, dar aceasta doarme atat de adanc, ca nu reuseste s-o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului, dar tatal lui tocmai se harjonea cu ea in pat in timp ce bunicul lui tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge inapoi in pat. Ziua urmatoare tatal lui intreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce inseamna politica. Copilasul isi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde: -Politica este cand CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE in timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga in seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este in rahat.

Un porcusor se urca intr-un copac si mananca cirese. Se intalneste cu zana copacilor care il intreaba:
- Ce faci porcusorule aici in copac?
- Mananc cirese
- Dar acesta eu visin!
- Stiu, dar mi-am adus de acasa!

| dean a răspuns:

"Un cal intra intr-un bar si barmanu il intreaba : Ce-i cu fata asta lunga?"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culmea culmilor? Sa se inventeze si ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bula vorbea cu mama ei si o intreba: