O sa-ti scriu 10 realizari, vorbind la general, nu ale mele personale:
1. Am luat BAC-ul.
2. Am luat permisul.
3. Am absolvit o facultate.
4. M-am casatorit.
5. Am castigat un turneu/o competitie.
6. Am ajuns pe cea mai inalta treapta a job-ului meu.
7. Am citit 100/1.000 de carti.
8. Mi s-a nascut primul copil.
9. Mi-am intalnit idolul.
10. Am calatorit in locul mult visat.
Nu sunt 10 dar iti dau sieu niniste ideei..sunt casatorita cu cine mi.am dorit, am casa mult visata, am serviciul care l.am dorit, am masina mult visata,
Bună seara. Hai să mă laud un pic,fiindcă-mi prinde bine uneori.
- Am ajuns să mă cunosc cât de cât,să ştiu că nu voi avea vreodată familie,carieră şi satisfacţie profesională în viaţă. Deci în linii mari pot şi trebuie să-mi iau adio de la realizarea profesională.
- M-am axat pe dragoste,distracţii fără alcool şi pe studiul rolului pe care îl au relaţiile interumane de calitate în viaţa omului.
- Mi-am format automat o atitudine intenţionat depreciativă despre serviciu şi carieră,ca atare,pentru păstrarea în cât mai bună a sănătăţii mele mintale.
- Caut să-mi cultiv un punct de vedere,,de la bine-n sus"despre mine şi pe cât posibil şi despre alţii,dar de fapt despre alţii nu mă interesează mai deloc.
- Îmi caut talentele reale şi hoby-urile,şi pe cât posibil le cultiv,iar printre acestea sunt: dezvoltarea personală,psihologia,tehnica şi calculatoarele, descărcarea şi instalarea Windows şi Linux, versurile, excursiile în natură şi discuţiile plăcute şi ziditoare cu oamenii dragi şi nu numai.
- Mi-am schimbat religia în 2015, acum am o religie diferită aproape complet de cea a părinţilor mei.
- Am înţeles clar că serviciul,deci cariera,şi căsătoria,nu sunt pentru mine nici acum,nici în viitor,deci le programez să nu constituie,,ceva pentru mine",pietre de moară pentru mine,sănătatea şi viaţa mea.
- Mă ocup mult de softwer calculatoare,de instalat windows-uri cu licenţă ioc,păcălind fără să vreau sistemul,deoarece încă n-am avut tangenţă cu banii necesari ca să-mi cumpăr licenţe. Mă descurc destul de bine fără,şi fără să-mi pun problema de ce şi cum va fi. Voi vedea,sau experimenta,oricum.
Deduc că am venit pe lumea asta la şcoală,să învăţ şi să mă distrez cuminte: să mă scot la un suc,la o bere,să dansez şi să cânt acolo unde nu mă vede nimeni. Să fac asta fără alcool sau alte lucruri dăunătoare,şi să nu mă doară prea mult capul -sau orice altceva - de schimbările de decor şi nu numai, din lumea asta, deşi fac tot ce pot pentru a mă salva şi a mă menţine.
Înţeleg că eu însumi sunt cel mai important în viaţa mea, şi al doilea,, motor" -după împrejurări- care o poate face să funcţioneze.