| dyenutza13 a întrebat:

Spuneti-mi cam cum va imaginati ca tudor din narcisa salbatica o sasi aduca aminte de familie si cum se va termina filmul... cel mai interesant raspuns primeste fundalaughing

Răspuns Câştigător
| TheNinthKoopa a răspuns:

Pai nu ar fi prea interesant sa ii zica familia totul de la A la Z, asa ca de vreme ce Cristian l-a vazut pe Tudor in ultimu episod din saptamana asta, inseamna ca o sa il gaseasca in curand si restul, daca Cristian nu tine numai la afacere si scapa cumva de el. In fine, cand o sa se intalneasca cu familia lui (ceea ce SIGUR o sa se intample) poate o sa fie un moment de genul alora cand personaju isi aminteste deodata tot din cauza ca a intalnit persoane foarte apropiate lui.
Ok... mi-am spus punctul de vedere. ^^"

2 răspunsuri:
| ralukiy a răspuns:

Cristian si cu Eliza o sa aiba un plan ca Eliza sa fie cu Tudor si o sa-i spuna tot felul de chestii cum ca Tudor nu mai are copii si o sa-l duca departe, pentru a ramane Cristian cu ei, dar o sa-si aduca aminte prin niste imagini interioare si o sa aiba vise despre trecutul sau (ma refer la Tudor).

| Kimy_8371 a răspuns:

Da.ai vazut si tu ce s-a intamplat.ca si-a dat seama ce fel de oamnenii sunt Eliza si Cristian si si-a amimtit de Narcisa:X~
Cred ca pana la final. o sa se casatoreasca Tudor cu Narcisaa si o sa traiasca fericitii pana la adancii batranetelaughing