| Ramonessa a întrebat:

Spuneti-mi ce cadou pot cumpara unei fete care implineste 18 ani? Dau funda

Răspuns Câştigător
| D3n156 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii iei ceva de purtat.O rochita sau ceva de genul.Ai putea sa ii iei ceva ce ti-ai luat tu de curand (haine) si a zis ca ii place.

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cercei, o bratara din aur sau ii pui i suma de bani intr-un plic si isi cumpara ea ce vrea

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Părerea mea este că cel mai bine ar fi să-i cumperi o cutie de bomboane Milka, o felicitare în care să-i scrii ceva frumos iar în ea să-i pui nişte bănuţi. E mai bine dacă îi laşi şansa să-şi cumpere ea ce îi trebuie şi are nevoie.

Distracţie plăcută!

| intelegatoarea a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

Face 18 ani nu 12... Lol.

| intelegatoarea a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

Haine..bijuteri..accesori..stii u..genti posete..ceasuri..inele..bratari..lanturi...2 jumatati de inima facute la comanda pe unu sa scrie La multi ani si pe celalalt numele ei.

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru intelegatoarea):

Păi tocmai, că face 18 ani şi nu poţi să mergi tot cu nişte cadouri banale. O sumă de bani este mai bine-venită decât un cadou nefolositor sau care să nu fie pe placul respectivei.

| Axys a răspuns:

Salut
un lantisor
cercei
inel
bratara
parfum
un ceas de mana ori de perete
un calendar cu zodia ei
flori
o fundita pentru par
o cutiutza unde sati pun toate bijuteriile sa zic asa
un tablou dragut in care sa insemne ceva!

sper ca team fost cu folos

| Maxim96 a răspuns:

Un suvenir frumos!

| Athée a răspuns:

Un parfum fin, o bijuterie, o rochie frumoasa, sau o suma de bani intr-un plic de care sa-si cumpere ea ce isi doreste.

| Inger0Cazut a răspuns:

Un ceas, o cutie de bijuterii sau de machiaje, o masca

| tpubv94 a răspuns:

Depinde ce tip de persoana este. Daca e una cu un simt al frumosului i-ai bijuteri. Daca e mai practica, ordonata cumpara-i ceva practic care o va ajuta. De exemplu, vezi ce-i place, un serial anume, un cantaret, o formatie, i-ai un tricou cu acea formatie cantaret actor etc pe el. Daca nu gasesti cumpara un tricou alb si du-l la imprimat. Ori cumpara-i printre altele un poster, ori daca e pasionata de citit, o carte. Numai sa nimeresti domeniul.

| Andreea_Andre_1999 a răspuns:

Ceva scump si cu diamante