| mirellla_8463 a întrebat:

Spuneti-mi ce sa fac? imi place de un baiat de 3 ani jum. la inceput am insistat pentru el mult prea mult si m-a facut"obsedata" dar in prezent am vb cu el pe mess si mi-a zis ca ii place de mine si sa ne intalnim la scara sa vorbim mai mult. cand ne-am intalnit a incercat sa ma sarute dar am intors capul. am vorbit si mi-a zis ca in trecut a fost fraier ca nu gandea si ca acum ii place de mine. Adoua zi am intrat in vb cu el pe mess si l-am intr cum i s-a parut seara aceea si a zis ca nu isi mai aminteste nimic ca a fost beat dar eu stiu ca la betie faci cum faci dar tot adevarul ii spui dar nu cred ca a fost beat pentru ca nu parea. in fine nu conteaza asta si ce credeti? a fost beat si nu isi mai amintea nimic? si daca a mintit? dc?straight face si spuneti-mi ce sa fac in legatura cu asta straight face va rog. multumeeesc!

5 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Pai eu cred ca nu voia decat o limba avea si el nevoie de afectiune in momentele alea, nu cred ca e interesat de u dn moment ce a doaua zi nu a zis nim, iar in legatura cu betia nu stiu ce sa zic u stii mai bine daca era beat sau nu... mirosea a bautura?sad

| RoxyKaRoxana a răspuns:

Eu cred ca minte.
Cum sa fie beat si sa zica :` TE IUBESC!`?
Poate ca face misto de tine.

| Doo a răspuns:

Nu are rost sa te ti de el. E greu, dar daca te-a facut obsedata, este un raspuns clar ca nu se gandeste la o relatie serioasa ci doar se foloseste de tine.Si ce fel de scuza este aia,, am fost beat"? Baietii sunt diferiti de fete si multe nu inteleg asta. Ignora-l NU merita.

| str a răspuns:

Poate ca si-a adus aminte a doua dimineata de momentu de *** pe care ai putut sa-l faci (de asta era beat)-nu se fac treburi de astea...

| Muppet a răspuns:

Asa mi se intampla si mie cu fostul meu prieten (btw. am stat o saptamana cu el laughing). De fiecare data cand se imbata. sau bea vine la mine sa imi spuna ca vrea sa ne impacam si ca ma iubeste si ca ii pare rau ca ne.am despartit. si nici elnu parea beat.

Deci nu crede mereu ce zic baietii ...Asa sunt majoritatea.Probabil vroia sa se simta si el bine si nu avea cu cine.Eu iti sugerez sa il lasi si sa nu mai vb cu el. Mai sunt zeci de baieti in afara de el love struck