anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi cum cuceresc o sagetatoare? Ne-am intalnit de vreo 4 ori. In ultimele 3 intalniri am sarutat-o. Insa nu french! De ce nu ma lasa? Acum suntem in vacanta. Fiecare la casa lui. Nu prea vrobim la telefon. De fapt nu vreau eu sa fiu prea insistent. Mi se pare cam ciudat s-o sun. Am sunat-o recent, insa era ocupata. Nu cred ca are pe cineva. Imi pare destul de educata si cu mult peste mine. Nu am avut french kiss cu ea, dar cu mare foc ma saruta. happy

Răspuns Câştigător
| DarkFaust a răspuns:

Frate daca nu vrea french inseamna ca chiar nu vrea sa ii bagi limba in gura,unele fete chiar urasc french kiss,daca te saruta cu "mare foc" inseamna ca treaba e buna,continua sa iesi cu ea si incearca sa ii mai dai un mesaj sa vezi ce face dar nu da ca disperatullaughing mai sun-o din cand in cand sa vezi cum o mai duce sa mai stabiliti cand mai iesiti, nu trebuie sa iti fie rusine, cred ca te gandesti ca nu ai ce vorbi cu ea insa ai sa vezi ca subiectele vin de la sine si trebuie sa si putina creativitate si ai sa vezi ca va fi bine, trebuie sa ai rabdare frate, trebuie sa incerci sa te bagi incet in viata eilaughing Bafta.Pace!happy

3 răspunsuri:
| AndreeaDeea1478 a răspuns:

Depinde de fata... poate asteapta sa o abordezi altfel... poate nu stie sa sarute cum vrei tu si prefera sa te refuze. Parerea mea ar fi ca tu sa o cauti fetelor le place sa fie cautate!

| anonim_4396 explică (pentru AndreeaDeea1478):

M-am gandit si la asta. Nu cred ca stie multe despre sex. In cercul nostru de prieteni mai avem glume cu referire la sex pe care ea nu le intelege uneori. O fii virgina?

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil sa nu stie sau sa nu ii placa.
Sa stii ca nu e mare nenorocire daca o intrebi daca e virgina, cu toti baitii cu care vorbesc si mam imprietenit toti mau intrebatwinkingo poti intreba si cum ii place sa sarute... si ai sa fii sigur dupawinking sper ca te-am ajutatwinking