| Madalina1996 a întrebat:

Spuneti-mi cum este la liceu!
Se invata mai mult ca in gimnaziu?

Răspuns Câştigător
| AnnaMariaaa a răspuns:

Se invata, dar nu se compara deloc cu gimnaziul la liceu regulile sunt destul de stricte aduca nu mai e ca in generala cand profii mai treceau cu vederea aici ai gresit suporti consecintele.

4 răspunsuri:
| Anutza2610 a răspuns:

Hmmm... intra 9 nu prea ai ce invata mai mult e un fel de recapitulare dintr``a 8, si in rest nu o sa fie cine stie ce de invatat

| wastingmytime a răspuns:

E mai multa materie.adica e ca si trecerea de la a7a la a8a, ca si in a8a e materie mai multa decat in a7a. cel mai rau e ca se iau note mai mici decat in gimnaziu, dar oricum, daca te straduiesti putin poti lua si note mari.

| sKaTeRu16 a răspuns:

E destul de usor la liceu mai ales in clasa a 9-a big grin dar daca mergi la alta scoala pentru clasele 9-12 trebuie ca sa faci o impresie buna in primul semestru de clasa a 9-awinking. Materiile sunt usoare si mai ales colegii sunt de gascawinking.

| Diana_4899 a răspuns:

Nu e chiar asa cu profesoriilaughingadica eu sunt in clasa a 8a la un liceu 5-12.si mai toti profesorii care predau la gimnaziu au si liceu.si sunt destuli de buni...si nu cred ca pe la orele de liceu se schimba.oh go on.