| mezeicristina33 a întrebat:

Spuneti mi daca as putea sa vad viitorul stiu ca pare nebunesc dar daca se intampla ceva atacuri sau ceva sa putem prevenii adica sa vedem in mare nu amanunt cu amanunt..ca unii magicieni sau ceva nu vrajitoare sau ghicitoare ca nu cred...nu radeti

4 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Daca vrei sa o luam realist, trebuie sa te nasti cu acest simt. Si nu are o data anume stabilita la care sa.ti dai seama ca il ai. Depinde de persoana. Poate nu ai harul asta, dar nu.i nimic. Eu cred ca fiinta umana se poate dezvolta mult mai mult, dar societatea din ziua de azi ne blocheaza sa ne descoperim. Majoritatea stiu ca oamul nu.si foloseste creierul la capacitate maxima. Poate cauti solutii si faci conexiuni sa.ti dai seama ce poti face.

| Roliii a răspuns:

Urmareste-l pe Putin

| Veltorb a răspuns:

Exista oameni ce pot vedea viitorul dar nu toată lumea poate, trebuie sa te naști cu acest "har", de obicei îl vezi prin vise sau presimțiri. Nu există metode magice de a vedea viitorul cum ar fi globuri de cristal, cititul în palmă, cărți de tarot, etc.

| AdiWTH a răspuns:

Sunt oameni care prezic viitorul gen meteorologi happy acestia iti zic ce vreme o sa fie maine happy dar in cazul in care spui tu nu sunt asa sigur daca ar fi posibil... sad