Te referi la carte sau la film? whatever nu contează...
Edward şi Bella se căsătoresc. Merg pe o insulă şi fac un copil.
Bella aude că acel copil ( semivampir ) va fi scos din ea deoarece îi va face rău, dar ea nu vrea, susţinând că poate să îl poarte. Rosalie se aliază cu ea. Bebeluşul creşte foarte foarte repede. Jacob se întoarce în oraş. Bella naşte ( o scenă foarte sângeroasă ) şi ca să nu moară, Edward o transformă în vampir imediat. Ea stă în pat ( din cauza durerii ) vreo 3 zile. Când se trezeşte merge la vânătoar pentru prima oară cu Edward. Apoi tot pentru prima oară o întâlneşte pe fiica ei Renessme. Când îşi dă seama că fiica ei e sufletul pereche al lui Jacob se enervează şi îl răneşte.
Când lucrurile se mai liniştesc un pic vine clanul Volturi care crede că Renessme e un copil vampir şi vin să îl omoare ( pe copil ). Dar până la urmă se dovedeşte că Renessme e un semi-vampir, şi totul se sfârşeşte cu bine.
Asta e ce am citit eu în cart, nu e luat de pe net.
Fundiţă dacă merit
Urmatorul film din seria Twilight, "Breaking Dawn" sau "Zori de zi" in romana, va fi format din 2 parti, prima parte avand lansarea pe 18 noiembrie 2011.
Lansarea celei de-a doua parti nu a fost anuntata dar cred ca va fi undeva pe la sfarsitul lui 2012.
Scurta descriere a filmului:
"Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.
Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella şi fiica lor Renesmee ajung să fie vânaţi atât de Volturi, cât şi de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă."
funda?
Va fi impartit in 2 filme: prima parte va aparea anul acesta pe 18 noiembrie iar a doua parte pe 16 noiembrie 2012. Punctul de separare va fi transformarea Bellei in vampir. Renesmee Carlie Cullen, fiica lui Edward si a Bellei, va fi jucata de Mackenzie Foy, iar in privinta varstei ei regizorul va folosi aceeasi tehnica ce a fost folosita si la filmul The Curious Case of Benjamin Button. Uite, eu am mai scris si pe blogul meu despre asta, am si imagini de la filmari si videoclipuri. Blogul meu este www.profund-antianalfabet.blogspot.com insa te va ajuta foarte mult si daca vei intra pe www.twilightguide.com :D fundita?
Buna! a 4-a parte se numeste breaking dawn ( zori de zi ) si la noi premiera va fi in 2011. Uite aici daca vrei sa vezi traileru si alte lucruri despre film. http://www.cinemagia.ro/filme/the-twilight-saga-breaking-dawn-488227/. In film se pare ca Bella va ramane insarcinata.Altceva nu prea stiu.
bella_2315 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: