| Larysa2013 a întrebat:

Spuneti-mi niste trucuri ( vraji ) cum ar fi sa ridici mainile unui coleg in aer spunand niste cuvinte, pe asta il stiu, dar alt ceva nu, va rog spuneti-mi ca am nevoie colegi imi tot zic sa le spun iar eu nu am nici cea mai mica idee! va implor ajutati-ma sad!

4 răspunsuri:
| alexandraFdh a răspuns:

Mi-l spui si mie pe ala cu mainile? eu nu il stiu si vr sa il fac colegolor happy

| Larysa2013 explică (pentru alexandraFdh):

Iti alegi un coleg/colega, il pui pe un scaun in fata ta, ii zici sa inchida ochi si sa stea relaxat cu mainile moi pe langa scaun, tu pusti din degete in fata lui si ii zici : '' gandeste-te la un perete complet alb '', el va spune gata cand vede acel perete, dupa ii iei mainile si le misti una peste cea lalta de doua ori stanga peste dreapta si apoi dreapta peste stanga, apoi i le lasi si iar pusti din degete si ii zici sa se gandeasca la un perete complet albastru, el fa spune gata, iar ii faci asa cu mainile, apoi pusti iar din degete in fata lui si ii spui sa se gandeasca la o persoana din familia lui care a murit recent ( daca nu are pe cineva care a murit recent nu-i bai, sa se gandeasca la cineva care a murit din familia lui ) apoi ii iei iar mainile si ii faci asa, apoi te pui la picioarele lei/ei si iti misti degetele sub mainile lui usor si ii spui : ''Daca simnti un vant rece lasa usor mainile spre mine, dar sa nu ii atingi mainile, el si le va da putin spre tine apoi o forta ii va ridica mainile, se spune ca e acea persoana moarta la care s-a gandit el/ea si s-a bagat in trupul lui, sa fi atenta ca acea persoana sa nu rada si sa nusi deschida ochi ca nu va mai merge, si nici daca nu crede in asta nu merge si trebuie sa fie foarte relaxat fara nici o grija, mult noroc si sper sa-ti iasa si eu am invatat-o la scoala, ii foarte tare, te implor mai scriem si tu mie trucuri, te rog ca si eu ti-am spus, te implor!

| alexandraFdh a răspuns (pentru Larysa2013):

Msi mult pentru pont dar eu nu stiu nici un truc,, dar faceau colegi mei un ''truc'' e cam de mate.ei stiu jocu dar nu vorsa il spuna.era asa colegul(care stia jocul)te pune sa iti alegi un nr in minte si apoi iti zicea ca iti mai da cineva inca atatea iti mai ia civena nu mai stiu cat iti mai da cineva nu mai stiu cat...nu mai tin minte...si pana la urma iti aflanr la care te.ai gandit sau cel care ti.a iesit dupa ce ti.a dat nu stiu cine tia mai luat nu stiu cine,,,

| VMadalin22 a răspuns:

Parcă era altfel nu cred că era așa