Nu obisnuiesc sa caut scuze Insa, ai putea sa-i spui ca te-ai simtit rau si a trebuit sa lipsesti deoarece nu puteai sta la ora si o rogi frumos sa iti motiveze "mica" absenta pentru ca nu se v-a mai intampla! Succes!
Spune-i ca bunica ta e in spital si te-ai dus la ea sau ca te-a durut capul si a trebui sa stai acasa sau poate alceva incearca ce doresti
M-am simtit rau
trebuia sa-mi insotesc bunica la medic, parintii lucrau
am programare la medic:p
trebuia sa merg urgent acasa, mama uitase aragazu aprins:p
etc
N-ai avut chef de ora.Simplu.
Serios acum...si eu trebuie sa dau maine o explicatie pentru o absenta la enegleza si imi bat capu` ce sa ii spun. Dar cred ca o sa ii spun ca m-am simtit rau si de aceea am plecat.Incearca si tu asa.
N-ai avut chef de ora.Simplu.
Serios acum...si eu trebuie sa dau maine o explicatie pentru o absenta la enegleza si imi bat capu` ce sa ii spun.Dar cred ca o sa ii spun ca m-am simtit rau si de aceea am plecat.Incearca si tu asa.
A trebuit sa iei rezultatele analizelor (asta am folosit-o eu ieri, si a mers fusesem in piata dupa fructe, ca am dat toti bani sa cumparam)
Sau mai bine
Te duci la el, ii zici asa
"Domnule profesor, va rog sa-mi motivati absenta de la ora de geografie deoarece a trebuit sa ma duc dupa rezultatele analizelor" Daca e de treaba te crede si scapi, daca e mai sever...nu mori cu un absent
La mine merge chestia asta:
Mama pleaca la schimbul 2 si nu are cheie asta daca ai lipsit dupa ora 12
Ai putea sa mai zici ca verisoara s-a simtit rau si a trebuit sa merg repede acasa
bye bye
1.Ai fost la pregatire la nu stiu ce olimpiada (de mate, fizica...) De obicei cand te duci pe la olimpiade poti sa zici asta, ca te-ai dus acasa sa mai repeti cate ceva...
2.Ai fost la ortodont, asta daca ai aparat dentar sau daca nu ai te-ai dus la control pentru un eventual(viitor) aparat dentar
Crede-ma, astea merg intotdeauna!
Sucess!
Spune ca te.ai invoit sis totusi ti. a trecut absentza...sau pune pe cineva sa iti scrie motivare pe o foaie. si pui tu semnatura mamei sau tatalui si gata...
sau spui ca ai avut programare la oftalmolog sau la dentist.
sau mergi la medicul de familie si ceri o adeverinta.
sau.nu stiu o absenta in plus sau minus
Spune-i ca ai avut probleme personale. Trebuia sa rezolvi ceva si nu puteai rezolva decat atunci. Eu asta ii spuneam. Bine ca eu chiar aveam probleme dar nu conteaza asta.
Buna.
Eu cred ca cea mai buna scuza ar fi sa-i spui ca:
1.am fost sa ma vaccinez pentru cancer de col/AH1N1.
2.am fost la magazin si cand am vrit sa intru in scoala, 3 baieti pe care nu-i cunosteam nu m-au lasat sa intru.
3.ai avut o durere groaznica de cap si nu ai putut rezista in galagia de la scoala.
4.sora/fratele/matusa... este in spital(cica toxiinfectie alimentara) si cum mama si tata nu erau disponibili, tu i-ai facut o vizita sa-i duci fructe.
Eu i-am spus doamnei de geografie ca am ajuns dupa ce strigase catalogul si mi-a zis sa-mi motiveze absenta dupa terminarea orei. Si a mers! Poate reusesti si tu cu ceva...
Succes!
Am o colega care mereu cand chiuleste spune ce a fost bolnava. Unii profii chiar inghit asta.Depinde si de caracterul respectivului prof.Cred ca scuza aceasta e cea mai potrivita. Iar daca dirigu' te intelege, e cel mai bine.Bafta!
La mine la scoala spui ca vomitai 9tata) nu se simteau bine vezi si uh gaseste )sau ca ati era rau si nu putei veni sau ceva d genu... spui ca mama