anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi propozitii fara sens si amuzante, gen: Hamsterul meu danseaza u justin biber pentru ca nu am vrut sa vad cum respira hamsterul. Sau : Rinichiul tau a racit deoarece fluturele din nas inota prea repede. big grin

5 răspunsuri:
| Numero1 a răspuns:

"Fundul meu are gaze deoarece m-am masturbat cu o butelie"
"Vaselina este cea mai frumoasa fata care mi-a iesit in cale"
"Sfantul nasture si preacinstita scobitoare se sarbatoresc pe zilele 34 si 35 ale lunii margust"
"Flocii mei danseaza rap"
"Rama mea iti face cu ochiul iar pisica mea te latra la iesire din casa"

| Nayuky a răspuns:

Sticla mea de Capy a luat-o la fuga pe scari pentru ca nu vroia sa ramana goala
Si mergea pe camp o oaiecautand o iarba moale sa o mance cu franzela si cu mere padurete
Bine faci ca culegi mere care ale mele nu-s
Toata lumea stie ca ursul Yogi e un cocos
Imi plac libenitelesunt mari cu apa si dulci plus ca are forma de un cap de extraterestru pe pe planeta lubenitelor cu cap de lubenita

| BrandonBlaga a răspuns:

Constatatia ta este la fel de logica precum as lua un 10 la matematica in conformanta cu manualele si programa absolut absurde de o absurditate maxima iesita din tipare dar cel ce este Brandon Blaga ma ajuta sa trec peste nisipul pamantos si malul de pe jos

| BrandonBlaga a răspuns:

Imposibil de stiut de unde le scot, fiindca adevarul concordabil de eficient se deduce usor creierul meu are un dar ce nu orice creier il poate suporta gandeste te sa faci si tu ceva asemanator cu semineul iremediabil camuflat in pasta de dinti cu sos de rosii si apa de parbirz dar nuuuuu imposibil caci covorul aurit este martor a acestei scene devorante de interesanta si ciudata in acelasi timp dar da sa zicem caa intr-adevar asa este .....concluzia finala este ca....aerul se bea uneori

| Ochii a răspuns:

Când merg pe jos nu mergi tu cu cauciucuri Michelin

Merele fug de școală ca sa nu fie omorâte

Propoziția principală șterge de pe mijloc

Creierul o ia in acest joc
ICCJ a finalizat contul cu Raul Rusescu debut incendiar

Taga cu garsoniera in ziua creșteri

Întrebări similare