In mod normal dimineata, pentru ca ai mintea odihnita. Dar eu una invat seara... Dimineata abia ma trezesc si nu imi arde mie de invatat .
Asa e e obosit cum s-ar spune mai bine dimineata cand e chreierul odihnit te trezesti iesi putin pe geam sa iei aer curat si dupa aceea la invatat
Dimineata deoarece esti "limpede" la minte, cel putin asa spun toti cei din jurul meu.
DEepinde de fiecare persoana.Eu,de exemplu, poti invata mai usor si mai repede seara decat dimineata.Mai bine stau toata noaptea sa invat decat sa ma trezesc dimineata.
Ai dreptate seara nu este bine sa inveti pentru ca nu este nici sanatos cel mai bine este sa te apuci de teme citit o carte sau ceva de genul este dimineata sau dupa ce te-ai odihnit dar depinde si de programul tau cum esti tu invatat pana la urma nu este o regula este un sfat
Seara, serios, ți-o spun din propria experiență, mereu am învățat seara, și acum am numai note bune. Dimineața îți e greu să înveți. Seara repeți încât să-ți intre ceva in minte, înainte să te culci mai repeți de 2-3 ori, și dimineața repeți de 2 ori și știu perfect. Pwp