| Alecz_Alexandru_1992 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cand e mai bine sa inveti dimineata sau seara. Am auzit ca seara nu e bine fiindca creierul e incarcat cu informatii si altele acumulate pe tot parcursul zilei e adevarat?

6 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

In mod normal dimineata, pentru ca ai mintea odihnita. Dar eu una invat seara... thinking Dimineata abia ma trezesc si nu imi arde mie de invatat straight face.

| MarianWLF a răspuns:

Asa e e obosit cum s-ar spune mai bine dimineata cand e chreierul odihnit te trezesti iesi putin pe geam sa iei aer curat si dupa aceea la invatatwinking

| măcheamăăăî a răspuns:

Dimineata deoarece esti "limpede" la minte, cel putin asa spun toti cei din jurul meu.big grin

| Pumpkin a răspuns:

DEepinde de fiecare persoana.Eu,de exemplu, poti invata mai usor si mai repede seara decat dimineata.Mai bine stau toata noaptea sa invat decat sa ma trezesc dimineata.

| elisssssa a răspuns:

Ai dreptate seara nu este bine sa inveti pentru ca nu este nici sanatos cel mai bine este sa te apuci de teme citit o carte sau ceva de genul este dimineata sau dupa ce te-ai odihnit dar depinde si de programul tau cum esti tu invatat pana la urma nu este o regula este un sfatwinking

| Stanciu_Andreea_1975 a răspuns:

Seara, serios, ți-o spun din propria experiență, mereu am învățat seara, și acum am numai note bune. Dimineața îți e greu să înveți. Seara repeți încât să-ți intre ceva in minte, înainte să te culci mai repeți de 2-3 ori, și dimineața repeți de 2 ori și știu perfect. Pwp