Inca nu l-ai gunoscut pe "Google"?
BA?! Ca sa vedeti cat de intelectuali sunteti. Dupa ce ca pui la rubrica" adolescenti", care nu are absolut nici o legatura, mai e si un r@hat de intrebareeeee!
Nu putea-i sa cauti tot c@c@tu' asta pe google?
Nu, te depaseste...
Simtea-i nevoie sa postezi si tu o intrebare si nu aveai nici o idee, huh?
Daca te-as jigni acum, cred ca ar fi o foarte mare insulta pentru. oamenii redusi mintal.La revedere
Auzi,Daca nu esti in stare sa dai un raspuns util, nu te mai deranja sa scrii
Si ca tot vorbim de defecte. Cand s`a inventat cuvantul ``gunoscut``?
Din asta se vede, cati ani ai. Pai cum dq sa scriu corect, cat serios, voi nu puteti gandi si postati intrebari sa gasiti de lucru?
! Corect, dar așa sunt unii oameni care știu numai să critice, mă rog. Te pup :*
Fai asta, tu nu gresesti nici un cuvant?
Oricum nu ea logic ce vroiam sa scriu
Hai sa-ti spun eu, dupa ce ca esti tampit si postezi o intrebare handicapata, in loc sa stai si sa ingiti, nuuu. prea complicat. trebuie sa demonstrezi ca tu chiar ai pus o intrebare foarte buna. Maturizati-va!
Eu nu am vrut sa demonstrez ca am pus o intrebare buna, eu am pus o intrebare pur si simplu, dar tu vrei sa demontrezi ca eu sunt proasta si tu esti desteapta, inteligenta..etc ma rog cum te mai consideri tu, dar nu ai reusit sa demonstrezi decat ca esti prost crescuta. O fata bine crescuta imi dadea un raspuns daca vroia si putea daca nu nu...
Vai, rusine sa-mi fie, ca-mi exprim opinia.
Exact! Pt. ca nimeni nu ti-a cerut tie opinia!
Dispari
N`am cum sa dispar, ca daca as putea sa faca pe cineva sa dispara, tu ai fii prima!
Of, ce raspuns inteligent. Pentru tine este o adevarata reusita. Felicitari, felicitari|
Incerci sa iesi in evidenta.dar iti spun eu ca nu reusesti
Pai nici nu vreau sa ies in evidenta in rubrica unei intrebari foarte tampite, serios. Chiar ma fac de ras
Tu Te Faci De Ras Oricum
Bună!
Câştigătorii au fost:
Locul 1. Cristian Gog marele câştigător al finalei "Românii au talent" şi al premiului de120.000 de euro
Locul 2. Mihai Petraiche
Locul 3. Cristian Leana
Locul 1:cristian gog(mentalistul)
locul 2:mihai petraiche(baiatul care a suferit un accindent, si s-a incurajat sa danseze. danseaza k un robot.)
locul 3:cristian leana(baiatul cu cuburile)fundA? pls
MyPassion întreabă:
didicriss întreabă:
CristinikCristina întreabă: