| Crizata a întrebat:

Spuneti-mi si mie cate ceva despre zodia peshte! Plzz! Dau fundita! :*

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| kiss1 a răspuns:

Compatibilitate intre zodiile
Pesti - Capricorn
Capricornului оi place sa aiba o casa bine utilata: masina de spalat moderna, masina mica, chestii de astea. Materialismul lui оl face sa fie mereu protejat оn cazul unor eventuale dezastre si sa duca o viata adesea оndestulata. Este foarte constient de statutul lui social si adesea face si caz pe chestia asta, ceea ce s-ar putea sa nu-i prea placa Pestelui, care oricum traieste foarte mult оntr-o lume a sa si caruia nu prea-i pasa de toate chestiile astea practice, prozaice, superficiale. Acesta este si punctul оn care relatia s-ar putea poticni, fiindca, оn timp ce Pestele prefera sa-si cumpere un tablou care-l inspira, sau o stampa, Capricornul o sa se оncrunte si o sa-l traga frumusel оnspre raionul de articole casnice, de unde o sa vrea sa cumpere un frigider mai bun!

Sexual, Capricornul este un artist, asa ca pregatiti-va pentru un spectacol cu figuri. El face dragoste оncet, cu pasiune calculata si cu daruire. O sa-l оncвnte latura imaginativa a Pestelui si sentimentele puternice de care acesta este оn stare. Dar Capricornul, desi iubeste mult, nu arata atвt de mult pe cвt i-ar placea Pestelui. Pentru el, faptul ca te iubeste este demonstrat оndeajuns prin ceea ce face, asa ca adesea, draga Peste, ai sa tвnjesti dupa cuvintele de care ai atвta nevoie.

| Bittersweet_8364 a răspuns:

Nu exista zodia peshte. Exista zodia peste:*

| Anna_6465 a răspuns:

Esti zodia pesti? Si eu sunt.Nu stiu prea multe, dar ca sa mai afli cateva lucruri mai fa teste pe clopotel.ro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dece te deranjezi