| freddy a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce ar trebui s-o intreb pe fata de care imi place pentru a afla daca ii place de mine da mai pe ocolite sau cel putin sa-mi dau seama cand ar trebui sa fac pasul!

Răspuns Câştigător
| crissuletz a răspuns:

NUUUUUUU. Am mai spus odata! Fetelor le plac baietii are au curaj. Lasa asta. Dar daca nu te duci tu o sa creada ca esti un las. Si probabil o sa zica nu.
Gandeste altfel: daca nuvrea sa mai stie si altcineva pana cand nu este totul clar?

6 răspunsuri:
| LaCrACrAzzY a răspuns:

O intrebi de cine ii place (din cls) saw daca nu merge ii spui sa jucati Adevar, Provocare sau Procent. Si daca alege procent o intrebi cat la % ii place de tine. happyhappy

funda?

| aNoNiM_3767 a răspuns:

Pai daca esti mai timid:pui pe cine apropiat de fata sa o intrebbe si dac nu.ti convine asa te duci la ea si o intrebi de cine ii place din scoala da sa fie sincera si daca tot nimic...pai ar trebui sa o intrebi pur si simplu:iti place de mine?

a fost folositorlaughingwinking

| COLLETE_3622 a răspuns:

Mie cand imi place de cineva imi pun colgeii sau prietenii sa il intrebe.Nu stiu dar am emotii.Du-te la ea si intreab-o daca ii esti simpatic sau petreceti-va timpul ca sa va cunoasteti doar asa poti afla mai multe.Inca o solutie doar sa afli de la prietenele ei.Mult succes si sa nu ai emotii spune-i ca tie iti place de ea dar sa eu spui din suflet ca altfel nu te va crede.

| ChocaholicBi a răspuns:

Cel mai usor ar fi sa rogi un prieten sa se bage in vorba cu ea. si dupa aia sa o interebe daca ii place de tine. Eu am incercat cu un baiat, la mine a functionat. Succes!

| crissuletz a răspuns:

Simplu! Invit-o undeva! Daca te place ziceDA daca nu isi cere scuze dar nu poate sau genu... Si sa nu-ti fie rusine, jena, sa n-ai emotii ca asta asteapta o fata. Poti s-o intrebi pe net sau, varianta pe care cele mai multe fete o prefera : "face to face".

| CandyTetris a răspuns:

Baga-te in povesti. Daca te place va fi destul de evident fara sa fie nevoie intrii in subiecte prea mari.
P.S.big grinaca,sa zicem ca nu prea ai experienta si nu obesrvi nimic, nu te teme, sigur vor observa toti cei din jur.winkingHope I helped.