Poi cand il vezi ca se holbeaza la tine, te duci frumos si il intrebi"Scuze, dar am ceva pe fata sau pe haine de te uiti asa insistent la mine?"sau te bagi in seama cu el, fara un motiv anume, acum depinde, eu de obicei asa fac, ma bag in seama cu toti si rad cu toti, bine...trebuie sa ai si putin tupeu
Bafta.
Incearca sa intri in vorba cu el, trebuie sa profiti de orice ocazie. Eventual sa fii cu o prietena cand vorbesti cu el ca sa fii mai indrazneata.
Cand eram in clasa a 8-a un baiat din clasa paralela s-a indragostit de mine. Nu indraznea sa ma abordeze. A facut rost ( cred ca a furat) un boboc de trandafir si prin colega de banca mi l-a trimis.Surpriza a fost ca atunci cand bobocul s-a mai deschis, mi-am dat seama ca pe fiecare petala, scrisese cu pixul o litera. Bineinteles, cuvantul era :te iubesc. A fost cel mai frumos si romantic lucru pe care l-am primit in viata mea. Cam asa trebuie sa procedezi si tu.
Ai si tu rabdare ca pana la anul' poate prinde curaj sa vorbeasca cu tine.
Incerca si tu smecheri din astea sa te impiedici de el, sa scapi o carte langa el apoi el s-o ridice tu sa zici mersi apoi sa incepeti sa vorbiti, daca se organizeaza un concurs la tine in scoala si el merge stai langa el.
dar sa nu pari, totusi, inebunita dupa el
Ial de mana si iesit undeva, cafenea ceva de genul asta si discutati pe sleau verde in fata, pentru ca daca stai asa si doar faceti schimb de priviri nu rezolvi nimic, mai bine vezi ce simte el pentru tine si rezolvi problema
Pentru inceput trebuie sa il intebi de ce te priveste asa. iar apoi sa te apropii cat mai mult de el si cand iti faci curaj si sunteti doar voi doi sa ii spui ce simti. Dar cati ani are?
Geo2969686 întreabă: