| 789456123 a întrebat:

Spuneti-mi si mie de ce se distreaza elevul in timpul lectiei?

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Pentru ca scoala nu mai e ce a fost.
Elevii nu isi mai dau interesu si e o moda sa iei profesori la misto si sa stai sa razi cu altii in ora fara sa-ti pese de ce se preda!

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Pentru ca se plictisesc sau nu ii intereseaza ce spune profesorul.Pa,pa

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru că unii dintre ei nu-s preocupați deloc de învățătură. Școala pentru ei înseamnă plictiseală, pierdere de timp. Ar da orice să o zbughească la joacă. Dar, există un... dar. Le e teamă că-și vor crea mari probleme acționând după "regulile" și instinctele lor.

| LolaLollita a răspuns:

Dezinteres total fata de materie => plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare de ce?
Pentru că nu le pasă de viitorul lor, tot ce vor e să se distreze. Unora li se și pare „cool" să facă ceea ce fac. Aici sunt de vina și profesorii, care nu știu să motiveze!
Mulți doresc doar să aibă notele de trecere și pe urmă nu se mai gândesc. Sunt superficiali și nu realizează cât de greu se găsește un job în ziua de azi. Or, unele o să ajungă să facă un altfel de job (whistling) pentru a obține pâinea, cel puțin. De alții nu știu.
Se gândesc că părinții o să îi întrețină toată viața sau partenerul de viață.

Uite, ca să nu faceți ipocrită, și eu am note mici, dar încerc să mi le repar și eu cum pot. Ce să fac dacă sunt proastă.

| oty2001 a răspuns:

Ca-s smecheri profesori (si cam prosti)

Răspuns utilizator avertizat
| 789456123 explică:

Ajutorrrrrr de curind mi-am luat un telefon Samsung player mini c3300 ajutor vreau sa copii niste jocuri in pc apoi in computer siteuri pls

| dayzzi a răspuns:

Pentru ca sa treaca lectia mai repede big grin