| buzz_1876 a întrebat:

Spuneti'mi si mie niste comedii pe care sa le pot vedea cu prietenii. Vreau sa rad cu lacrimi.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Recep Ivedik. E nebunie.

| elena a răspuns:

Stan si Bran

| c0rn3l1uss a răspuns:

18 year old virgin
40 year old virgin
college
frat party
the new guy
pigs
cheats
american virgin
Sex Drive
brat
Mean girls
She’s all that
Boys and girls
Not another teen movie
Bring it on
What a girl wants
Senior Skip Day

2010:

Cop Out
Our Family Wedding
Greenberg
Diary Of A Wimpy Kid
Hot Tub Time Machine
etc

| ioana181 a răspuns:

Daca le vezi cu prietenii, cele mai tari sunt cele cu adolescenti. American pie (toate, in caz ca nu le-ati vazut), not another teen movie, the ugly truth, clasica serie Scary movie big grin. Vizionare placuta.

| rey a răspuns:

Daca sunteti suficient de destepti va uitati in jur(in Romania asta mare) si radeti de faceti pe voi.
de la ce se petrece in jurul vostru si la ce vedeti la Tv si o sa fie o comedie neagra, si comedie si dramahee hee.
Daca neaparat vreti film e superb,, Podul spre nicaieri'' The.Bridge.To.Nowhere.2009.
daca intelegi personajele o sa va dati seama de ce o sa se intample si o sa fiti amuzati la sfarsit. dar trebuie gandire.
Daca nu aveti chef de gandit uitati-va la Vacanta mare pe net, si o sa aveti ceva romanesc si realist.
Un alt film frumos dar care cred ca nu o sa va placa este,, binecuvantata fi inchisoare'' e un film frumos dar din pacate nu comedie, dar ar fi tare sa il vezi tuwinking.
sau daca vreti va puteti uita si la un film Horror si sa radeti.investitia de 50 lei si luati un gram de Maria si sunteti toti highthee hee.

| buzz_1876 explică:

Am trimis intrebarea de 2 ori blushing

| codyalex a răspuns:

I don't mess with the Zohan
cop out
Mr bean
The penguins of madagascar (e criminal)
The big bang theory
scary movie

big grin fundita? tongue