Www.metropolitans.ro Daca vrei ceva anunta'ma. Sunt reprezentant. Iti las id'ul printr'un privat.:*
Buna
de la oriflame: Giordani, Miss O:X
is cele mai faine
ti le recomand cu incredere
iar de la metropolitan nu folosesc
O zi faina.Pa,pa
De la Oriflame Precious si Volare. De la Metropolitan imi place Citrus Bene Fresh.
Giordani, volare, eclat si elvie oriflame; daca vrei sa le procuri mai ieftin ca in catalog id ancasimanu
Enigma este superb si are o forma interesanta, diamond musk este superb il ador sau daca vrei ceva pentru un design deosebit alege Grace
Diamond musk persista si miroase f fain:D
Elvie.Volare...www.oriflame.ro e un test ca sa iti alegi parfumul potrivit! si daca vrei ceva sa comanzi trimite-mi un mesaj eu sunt reprezentanta!
Parfumuri frumoase de la oriflame enigma giordani gold si alb... divine, pentru mai multe detalii legat de oriflame si metropolitan intra pe roxana_roxana2073@yahoo.com pup
Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu redecere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.
Iti recomand parfumurile Refan la pret de distribuitor http://refanromania.wordpress.com
Inscriu reprezentante Lady's (metropolitan), pentru mai cine il intereseaza ma poate contacta la id de mess jullie_th06