1.Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape.
2.Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi.
3.Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!
4.Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba te-am pierdut pe tine.
5.M-ai "omorat" de-atatea ori ce as putea sa iti doresc decat sa mori! sau iti propun acum un truc: raman eu om si tu un porc.
5. Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele.
6.Fac colectie de amintiri nefericite.
7.In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara
8.Am invatat sa plang cu zambetul pe buze
9.E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
10.Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
11.Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.
12.A cazut si ultima petala de trandafir s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna…
13.Degeaba existi daca nimeni nu stie nimic de tine
14.Niciodata sa n-ai încredere în ceva fără picioare
va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca
"Asa a fost o data!"
Sunt k un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate
Please, god, make everyone die!
oficial imi merge bine neoficial e jele
Sick of crying tired of trying Yes! I`m smiling! But inside I`m dying
N-am stiut sa pretuiesc tot ce aveam...k t pierd nu banuiam dar stiu ca nu pot sa te mai am
Stiu cand o sa fie sfarsitul lumii si stiu si cum o sa fie! O sa vina odata si`odata si o sa fie tragic! I can't wait i want it now
Daca imi pare rau de ceva in viata asta? e ca ti-am spus sa pleci cand te puteam ierta?
Stiu ca te uiti la el, dar te gandesti la mine il atingi pe el, dar ma simti pe mine ti-e sete de mine, dar te racoresti cu el ma vrei pe mine, dar te multumesti cu el
Cel mai trist lucru este ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el
Tu poti sa te-ndoiesti de soare, De focul ce scanteie-n stea,De legile nemuritoare, Dar nu si de iubirea mea
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape… "
" Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea
»" Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentrutine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu! "
" Il iubesc si prostutzul nu-si da seama… "
Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta!
Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca! "
Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-a despartit
Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna
As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita
Tot ce vad e firm ard vise amintiri sperante cred ca un adio e cel mai bun
Daca viata iti intoarce fundul, profita de ocazie si, ****-o! "
Fiecare cuvant e o speranta in plus… cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape… iar eu inca visez
Sick of crying, tired of trying, yes i’m smileing but inside i’m dieing
"Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat k pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plecat, plecat sa fi si la mine sa nu mai vi… "
" De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei! "
» Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc. "
» Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna
1.Maine e luni...
2.Cand iti faci o lume a ta e minunat, dar cand te trezesti la realitate ti-se naruie si e mai rau decat daca nu ai fi avut acea lume.
3. Unele persoane se prefac ca iti sunt cele mai bune prietene dar pe la spate sunt cei mai aprigi dusmani.
4.Lumea e neagra