| andreutza99 a întrebat:

Spuneti-mi si mie tampenii pe care leati facut! Cea mai amuzanta primeste funda... Vreau cat mai multe!

Răspuns Câştigător
| me a răspuns:

Pai era de revelion, l-am petrecut in Sibiu la un hotel.eu si prietenii mei ne plictiseam.in apartamentul in care stateam in acel moment, langa toaleta se aflau niste pungi(pungi pentru absorbante)le vedem noi si ce idee ne vine? hai sa le umplem cu apa si sa vedem daca nimerim masinile.mergem noi la balcon(era tarrre frrrig, eu mai eram si in fusta)si incepem. din cauza ca era revelion erau destul de putine masini si cele care veneau mergeau destul de repede, fapt care facea joaca noastra destul de complicata. dupa 15 minute de aruncat vedem o masina care mergea destul de repede. din cauza ca eram 4 nu puteam sa le aruncam in acelasi timp asa ca a aruncat doar un baiat.intamplarea face ca a nimerit.nasspa.tipul cu masina se opreste, coboara din masina si se uita.noi ne uitam dupa perdea ca sa nu ne vada. din pacate, baiatul (idiot)care l-a lovit s-a uitat si a vazut ca omul statea pur si simplu in masina asa ca s-a gandit sa mai arunce 2 baloane. atunci tipul l-a vazut si a inceput sa il injure.tocmai cand credeam ca acest cosmar se terminase apare receptionerul la usa.eu si cu inca o fata am fugit repede sub patul dormitorului.am putut auzi doar:"cine a aruncat cu baloane in masina este rugat sa vina la receptie. un domn a chemat politia". ne-a picat fata tuturor.mai aveam cam 60 de baloane pline ochi cu apa.nu stiam ce sa facem asa ca am pus baloanele in cosul de gunoi, am luat un pix si am inceput sa le spargem, planul nostru era ca dupa aceea sa fugim pe scara de incendiu. din pacate baiatul care a aruncat s-a panicat si a fugit la "mami' sa-i spuna.se pare ca aceasta l-a pleznit chiar in fata domnului cu masina lovita.

3 răspunsuri:
| Razvan1807138078340 a răspuns:

Am dat foc la iarba de langa o benzinarie

| TwEEty_9286 a răspuns:

Pfff...pai am ingropat pasarilaughing, si am intrat intr-un bloc "bantuit"si era sa puna un mos cainele pe noilaughing! numai bine...pa pa*

| Kriss16 a răspuns:

[am fost fugariti de profi prin cimitir:-l].