| gatita a întrebat:

Spuneti-mi si mie un mesaj frumos de la multi ani pentru o persoana draga. Dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| DeCe a răspuns:

Eu iti zic cateva, sper sa iti placa : 1. Sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit... La multi ani! 2.De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata! 3. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani! 4. Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire! 5. Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. 6.Azi, la implinirea celor... de ani, ai mai pus un trandafir in buchetul vietii. Eu iti doresc sa pui multi tandafiri de-acum inainte, sa fii vesel/a si sanatos/a si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. La multi ani! 7.Iti doresc din suflet viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni: DRAGOSTEA si OPTIMISMUL. LA MULTI ANI! 8.Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!