Poti sa iti creezi si singura asa ceva sau sa zici simplu Te Iubesc...nu este greu dar iti dau ce ai cerut uh
- Trebuie sa fi fost o zi ploioasa, atunci cand te-ai nascut, dar nu a fost cu adevarat ploaie, cerul a plans, pentru ca a pierdut cel mai frumos inger …!
- Pot sa-ti spun te iubesc azi? Daca nu, pot sa te intreb din nou maine? Si poimaine? Dar a doua zi dupa asta?
- Inima mea plange cand nu esti langa ea. Pielea mi se usuca cand nu simte atingerea ta, sufletul te striga ca sa vii sa-l incalzesti, iar buzele mele tanjesc dupa sarutul tau. Te iubesc!
- Nu pentru ca iubesc sunt fericit, ci faptul ca sunt indragostit de tine ma face fericit!
- Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc!
- Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!
- Dragostea adevarata este greu de gasit, dar este o dragoste ce o simt in mine. A aparut in ziua in care te-am intalnit pe tine!
- Nu-mi place sa spun povesti de iubire si nici declaratii siropoase. Cred ca este mai simplu sa spun TE IUBESC!
- Cand soarele rasare printre nori, cand e frig, cand vantul bate si ploaia biciuie pamantul, eu la tine ma gandesc. TE IUBESC!
- Te iubesc! (nu e nevoie de nici un cuvant in plus)
- E usor sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca, dar foarte greu sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca atat de mult cum te iubesc eu.
- M-am uitat la o floare si am crezut ca a fost cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata, asta pana sa te intalnesc pe tine. Te iubesc!
- Exista 3 motive pentru a fi cu adevarat fericit: 1 tu. 2 eu. 3 inimile noastre pentru eternitate!
- Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!
- Tu mi-a aratat ce inseamna sa fi iubit. Acum stiu cu adevarat ceea ce este dragostea. Tu esti iubirea mea!
- Esti cald ca un soare, este dulce ca o bucata de zahar… esti ca tine…. si asta este motivul pentru care te iubesc!
- Atat de multe intrebari, dar atat de putine raspunsuri. Tot ce stiu cu adevarat este ca IMI E DOR DE TINE!
- Distanţa este de un lucru care ne tine despartiti, dar tu vei ramane pentru totdeauna in inima mea!
- Este dragoste ce vad in ochii tai sau pur si simplu este o reflectie a mea?
- O zi fara iubire este o ca o zi fara viata. O zi fara tine este ca si cum as fi incetat sa mai exist.
- Daca as avea un lant puternic, as lega inima in mine, caci de cate ori o caut, o gasesc numai la tine. TE IUBESC
- M-am uitat in portofel si era gol. M-am uitat in buzunar si am gasit doar citeva monede. M-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Doar atunci am realizat cat de bogat sunt.
- Este Ziua Iubirii! M-am trezit dimineata pasind incetisor spre fereastra. Stelutele de ninsoare iar frigul din soare faceau aceasta zi si mai minunata; iubirea plutea in aer!
- Privirea ta ma tulbura, atingerea ta ma infioara, sarutul tau ma zapaceste, iar iubirea ce ti-o port imi da aripi sa visez si sa plutesc deasupra norilor.
- Dumnezeu, inainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca sa iti fie daruita. Dupa toate acestea m-a creat pe mine sa ti-o pot DARUI.
- Nu stiu cui sa multumesc ca mi te-a scos in cale, dar a facut cel mai nobil lucru… Ti-am zis ca te iubesc?…
- Cand te-ai nascut tu a plouat toata noaptea dar nu pentru ca trebuia sa ploua ci pentru ca a plans cerul pentru cel mai dulce ingeras.
- Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult!