| alex11 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog cum pot sa ii dovedesc unde-i fete ca o iubesc ii tot spun dar ea nu ma crede ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unei fete nu este necesar doar sa-i spui co o iubesti.Aceasta nu are nevoie doar de cuvinte, are nevoie de afectiune, siguranta si fidelitate din partea unui baiat.Iti spun asta deoarece sunt fata.

8 răspunsuri:
| dragutza a răspuns:

Eu cred ca te iubeste foarte mult, dar vrea sa-i domonstrezi ca o iubesti fffffffoarte mult si vrea sa te faca sa tii mult la ea si sa nu o inseli! sau poate s-a intamplat ceva intre voi, i-ai facut ceva si acum nu mai are incredere in tine! succes, demonstreaza-i ca o iubesti cum nu ai mai iubit pe nimeni, adui flori la scoala, scrie-i bilete de dragoste si strecoara-le in ghiozdanul ei, dar ai grija sa nu te vada ea sau prietenele ei!

| denisa_2911 a răspuns:

Prin faptehappy

| maimutzica a răspuns:

Poate ca vrea si fapte nu doar cuvinte.tongue...asa cum a zis si "draguta"...incearca sa-i demonstrezi ca o iubesti... dar mai intai ar trebui sa deveniti prieteni mai apropiati iar daca petreceti mai mult timp impreuna poate isi va da seama ce simti cu adevarat pentru ea...:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei te crede, se joaca cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dovezile palpabile sunt cele mai plauzibile!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insista mult. Dai flori.Scoateo in oras.Ai de ales

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin exprimarea sentimentelor tale!

| alex11 explică:

Am fost cu ea un an mai de mult acum (2 ani) si s-a despartit de mine ca s-a impacat cu unu