Incerca cu un sac de box.imagineaza-ti ca sacul e persoana care te-a enervat, vei vedea ce efect minunat vei obtine, te descarci de minune
Bună.
Poate să te calmezi, ai vrut să spui!
Niciodată să nu-ți descarci nervii pe oameni, primul ieșit în cale să fie și victimă deoarece nu el poartă vina!
Ascultă muzică, fă-ți ordine în șifonier, ajut-o pe mami la bucătărie (duci gunoiul, cumperi pâine, suc, etc.), etc.
Lasă nervii că faci riduri!
Pa, pa.
\ai putea sa dai intr-un sac de box sau.sa iei o perna si sa tipi cu capu in ea (am vazut intr-un film )sau nu stiu.sa te duci intr-un loc unde sa nu fie prea populat si tot la fel sa incepi sa tipi sa te descarci :X
Buna...pur si simplu incearca sa faci ce iti place, de exemplu sa asculti muzica, sa iesi in oras sa te plimbi, vorbeste cu prietenii. Incearca sa uiti de nervi. Succes.
Poti sa te joci cu un animal(sa-l mangai)si sai povestesti lui tot stiu ca e ciudat dar merge, daca nu ai animal asculta muzica
Pai de ce sa ajungi pana la stare de nervi? Controleaza-ti gandurile si nu se va mai pune problema nervilor p.s. daca prin,, nervi" te referi la faptul ca ai prea multa energie atunci iti sugerez sportul mai ales acum vara, axeaza-te pe inot
Ia o foaie si un creion si deseneaza ce vrei traseaza linii in toate directiile repede, manifesta.ti furia. Alearga ca sa obosesti, fa sport sau orice alt lucru care sa te oboseasca repede
Yejiawen întreabă: