| alexbzalex a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog daca stiti anul acesta ce preturi sunt pe la campinguri la Navodari, Hanul piratilor pentru ca vreau sa plec cu prietenii si nu am nici o idee ce preturi au?

1 răspuns:
| Clauuu a răspuns:

Pai la Navodari, mai exact la Hanul piratilor, cazarea pentru un cost este de 35 de lei, iar accesul cu masina este de 7, 5 lei.In apropierea hanului exista un alt camping de casute, iar una cu doua paturi costa 70 de lei.Campingul este situat la iesire din Mamaia pe drumul spre Navodari la circa 100 m de malul marii, plaja fiind acoperita cu un nisip foarte fin si apa d eu adancime mica la mal.Complexul Hanul piratilor pune la dispotie clientilor sai cele mai bune conditii pentru petrecerea vacantelor.Au 6 apartamente de 3 stele dotate cu aer conditionat, TV, cablu, telefon, bucatarie cu dotari moderne, mobilier elegant, tot ce iti doresti pentru a te relaxa ins ejurul tau happy. Deasemenea mai au si 3 vile de 3 stele cu aceleasi dotari, 24 de bungalow-uri de 3 stele cu cate 2 locuri fiecare dotate la fel, campingul dispune de 200 de locuri pentru corturi cu grupuri sanitare moderne, dusuri cu apa calda, precum si 100 de locuri pentru rulota, cat si restaurant cu specific romanesc big grin.

Sper ca ti-am fost de ajutor si poate imi dai si o fundita :X

Te pup :*