| Alex_6294 a întrebat:

Spuneti-mi si mie, va rog frumos, cum se manifesta si cum gandeste un baiat, istet, destept?

7 răspunsuri:
| WholeWorld a răspuns:

Deci nu consideri ca faci parte din aceasta categorie?
Cat de penibil...

| Andreyyw a răspuns:

Deci sa ghicesc. Ti-a zis o fata ca ii plac baietii isteti, destepti, etc? si tu acum vrei sa fii baiatul respectiv?

| Frank51 a răspuns:

Un baiat destept, este gentleman cu fetele, vorbeste frumos cu toata lumea, este foarte politicos, foloseste vocabularul limbii romane laughing) mai da pe la club oleaca rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca pe asta vreau si eu sa o aud laughing

| Birlik65 a răspuns:

Intotdeauna un baiat destept cu adevarat destept,stie ce are de facut in viata,ia totul ca la carte cum s-ar spune, in fata multora pare prost...dar el stie ce are de facut, si cine il crede prost, pe mai tarziu plange, pentru ca acela care plnge isi da seama ca de fapt EL a fost un smecher prost si a pierdut o gramada de lucruri pe care cel destept nu a omis sa le bage la cap inaintea celui smecherwinking asa ca...succes!

| Seraphh a răspuns:

Nu trebuie să fii politicos sau să dai pe la club ca să fii deștept.

Deșteptăciunea/inteligența se manifestă prin puterea de a face legături între anumite lucruri.

Cel mai stupid exemplu care îmi vine în minte: ai un castron și ai cereale, ce poți face cu ele?

| CostacheEmil a răspuns:

Cu cap, [Creier].

Gandeste-te, de mai multe ori, inainte de a face un lucru.