| mihaela blondina a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog niste exercitii pentru slabit in general pentru picioare si burta.As putea slabi 3 kg intr-o luna daca fac in fiecare zi exercitii? Am incercat cu genoflexiuni si abdomene dar nu prea dau rezultat

Răspuns Câştigător
| ina129 a răspuns:

Pt slabit in aceasta zona trebuie sa bei multe lichide (apa sau suc natural. facut acasa)...mananca cat mai putina paine, chiar o poti inlocui cu cea neagra (aceasta are mai putine calori)...nu manca cartofi, paste, grasimi, ...In alimentatia ta zilnica include multe fructe (exceptie banane), consuma legume verzi, crude, si proaspete. Poti consuma peste si carne de pui (dar elimina pielea.aceasta contine grasimi). Cat despre exerciti .trebuie sa faci 15-20 abdomene si 15-20 genofleziuni ( depinde cat poti), alergare + incalzire. Iar cat despre dulciuri in cantitati f mici.Eu am incercat si la mine a functionatwinkingMulta bafta!:*

7 răspunsuri:
| andrelina a răspuns:

Eu te sfatuisc sa tii urmatoarea cura:nu mai mananci paine deloc, eventual neagra, nu mananci morcovi, cartofi, paste si nu bei suc.Iti garantez ca va functiona!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Alergări susținute, urcat și coborât scări în ritm alert, înot, etc.
Așa este și normal, exercițiile fizice pentru a da rezultate bune și de durată se fac zilnic.
Pa, pa.

| Dara a răspuns:

Astea le fac eu de 3 ori pe saptamana si sunt excelente.
http://www.youtube.com/watch?v=OiofMIbEJeA
Daca le vrei traduse ti le pot da eu.
Sunt grozave pentru abdomen si posterior. Le faci in doar 20 de minute. Bineinteles ca trebuie sa ai grija si ce mananci.

| iyli a răspuns:

Apuca-te de alergat! happy

| caramelitamia a răspuns:

De ce marog sa nu manance morcov? waiting morcovul este o leguma foarte complexa. cu betacaroten, vitamina a, pastreaza bronzul frumos. Ce problema ai tu morcovii? Eu zic sa ai o alimentatzie bogata'n legume, fructe, evita prajelile, dulcurile, si du-te'n parc cu bicicleta. e un mos distractiv de'a slabi. succes, succes!:*

| Ruxyana a răspuns:

hee hee...
eu am slabit 3 kg in 3 saptamanahappy...
sincer...am tinut un fel de dieta...hee hee
mancam numai fructe...sau legume toata ziua...
mergi mult cu bicicleta si fa sport in fiecare searahappy...winking
bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unu la mana nu te apuca de curi de slabit ca nu merita, de slabit poate slabesti dar dupa ce slabesti incepi iar sa mananci si ce ai dat jos pui inapoi.Singurul lucru, ca dieta ar fi sa mananci numai paine prajita in loc de cea normala.
Abdomenele si genoflexiunile poate nu dau rezultate imediat dar functioneaza mai mult decat te astepti, plus poti alerga seara, putina alergare nu strica si daca iti permiti financiar si ai timp ai putea sa te duci la un bazin sa inoti, dai cateva ture de bazin si e perfect.

bye bye