| CatalinaBubulina a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog niste statusuri gen sa ii fac cuiva in ciuda ca vrea sa imi ia gagicul si nu poate... fundita:*:*

1 răspuns:
| Sorana087 a răspuns:

Ochi am pentru toti`. Inima am doar pentru unu`
Simti cum pulsul iar iti creste si ai vrea sa dispari. Nu mai ai ce sa repari
Si am iubit cand nu vroiam sa simt `.
Realizezi ca fara ea ti`e greu abia atunci cand o pierzi. Realizezi cat de mult iti lipseste acel cineva Care zi de zi `ti zambea in sufletul ei te iubea, dar nu`ti spunea
Doar ea a ta iti racoreste inima Ea te urca ea te coboara iti da chef de omoara happy )
Daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.Stiu ca te iubesc :X si asta e tot ce conteaza.
Orice ai face. tot n`ai putea uita de ea! Ea e antidotul tau ea e cea care a avut mereu grija de sufletu tau!
Vezi tu? Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu, iti place ca e cuminte…Tu nu prea o minti pe ea…Dar ea mereu te minte!

" am incercat sa pot ierta dar nu ma lasa inima.imi spune ca nu are rost si nu mai poate fi ce’a fost " "

Din 10 prieteni…5 sunt adevarati si la o problema inca 3 fac pasi!
Are putini ani si nu stie ce simte Azi te iubeste, maine te minte!

Dar sa nu incerci so schimbi asa e ea…Daca e a lui Nu poate fi si a
ta!
E timpu Sa trec la nivelul urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolul anterior.
Crezi ca ma faci geloasa? Nuu.Nu imi pasa, ramai cu nasoala ta.Te pupa amica ta!
Draga mea, nu ma privi cu ura…te-a iubit dar stii…eu sunt mai buna.laughing
Si s`au spus multe vorbe rele despre noi. la toti care au vrut s` ne traga inapoi!
Sper ca te-am ajutat:*...smugsmug... funditabatting eyelashes