anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi sincer, ce film alegeti dintre : Titanic, Avatar si Twilight.

39 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Aș opta pentru Avatar.
O seară cu zâmbet să ai!

| StarkWolf a răspuns:

Titanic este prea trist, chiar daca este genial.
Avatar prea de junglalaughing dar frumos
Deci eu as alege Twilight!

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Chiar trebuie? D: Din cele 3 de sus, 2 sunt cacaturi, 1 e mai let's say, bunicel.Si anume Titanic.Nu,nu m-as uita la el mereu,nici macar din an in paste, ma lasa rece si nu imi plac in general filmele de dragoste de dai in diabet, dar e cel mai rasarit din cele denumite de tine.Prefer comediile anyway...

| anonim_4396 explică (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

"de dai in diabet" laughing)) bine spuswinking

| UnleashedPsycho a răspuns:

Niciunul.Titanic e o panaramă de film, mă ia greaţa când mă uit. Avatar e o tâmpenie fără sens.Twilight e cel mai prost film cu vampiri.
Sayonara!

| anonim_4396 explică (pentru UnleashedPsycho):

La twilight te inteleg si la avatar la fel, dar imi poti spune de ce crezi asta despre filmul Titanic? L-ai vazut vreodata?

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru anonim_4396):

De 3 ori.De 2 ori la tv şi o dată pe calculator.Mi se pare stupid.Nu'mi plac filmele de dragoste în general, dar Titanic mă lasă rece numai cât aud de el.
Sayonara!

Parerea ta, dar as putea sa ghicesc ce filme iti plac tie ...hmm...thrillere, actiune si cativa oameni morti, nu? nu ma uimeste in ziua de azi straight face

Nu, mi se par la fel de stupide.Mă uit la SF-uri, câteva de acţiune şi câteva comedii.
Dar nu'mi displac morţii, e mai interesant pe viu, d'aia.
Sayonara!

Iiighh ...ma cam infricosezi sincera sa fiu, si chiar ma gandesc, cati ani ai tu? sa nu zici ca ai 15-16 ca e vai de... ...lasa, mai bine tac.Dar serios, ce tot ai cu sayonara?

Da, 15 am. What's the big deal?
Aşa salut eu.
Sayonara!

Trebuie ta daca astea iti sunt gusturile dar serios...ma intreb, oamenii ca tine au inima din piatra? Adica...au inima? Whatever

Nu cred în existenţa unui suflet.Totul vine de la creier.
Sayonara!

Gosh! O intrebare fireasca...esti ateu, nu?

Da.Sunt ateu.
Sayonara!

| mileylove a răspuns (pentru UnleashedPsycho):

Ai un fel urat de-a vedea lumea

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru mileylove):

Adică?
Sayonara!

Ce-ai cu sayonara? mai sunt si alte feluri de-a zice pa.aa.adica le vezi pe toate urate.la cei mai multi le plac cel putin unul din acele filme si tie niciunul.eee oricum parerea ta si n-am nimic impotriva, dar asta zice despre tine ca ai un fel diferit de-a vedea lucrurile fata de ceilalti.nu zic ca nu mai sunt persoane ca tine, dar sunteti mai rari. sper ca te-am facut sa intelegi ce-am avut de spus.sayonara!

Îmi place japoneza, fac japoneză, fac arte marţiale japoneze, e normal să mă atragă mai mult Sayonara decât altă formă de salut.Nu'mi plac filmele pentru că sunt groaznice, care'i marele dezastru? Şi da, privesc diferit, sunt diferită, nu privesc ca turma, privesc ca mine.
Sayonara!

Esti fata? felul simplu si direct in care vorbeai adica scriai ma ducea cu gandul la un baiat care sta mereu in casa la calculator nefiind interesat de ce se intampla in jurul lui. asta schimba putin lucrurile.si e foarte bine daca nu gandesti ca ceilalti ca nici mie nu-mi place twilight desi la ceilalti le place, dar m-am gandit odata ca daca nu-mi place pentru ca le place la ceilalti si ceva din subconstientul meu ma face ca de fiecare data cand aud pe unii ca le place ceva eu automat trebuie sa nu-mi placa.crezi ca esti si tu asa? si am o intrebare pentru tine sau doua.de leonardo dicaprio iti place? daca da ce filme de al lui iti plac? sper din nou c-ai inteles ce ti-am explicat. unii nu inteleg.

Nu analizez ceea ce le place celorlaţi şi după zic "Nu'mi place aia", pur şi simplu nu'mi place mai nimic din ce le place ăstora din jur, nu se îmbină cu gusturile mele.Şi sunt unele lucruri de care aflu înainte, dar tot îmi displac, am eu o altfel de viziune asupra lucrurilor incredibil de bune.
Nu, nu îmi place DiCaprio, în general prefer actorii de calitate, cu multe filme în spate, mai "bătrâni" ca să spun aşa, nu ştiu, mi se par altfel.
Sayonara!

O ultima intrebare si apoi te las.cine sunt acesti actori batrani (sa stii oricum ca si dicaprio este un actor de calitate) care iti plac?

Gary Oldman, Simon Baker, Edward Norton sunt preferaţii mei.Dar îmi plac şi alţii gen Johnny Depp sau Orlando Bloom, nu spun că nu, însă DiCaprio nu mă atrage într'un mod atât de special încât să spun că'mi place cum joacă.
Sayonara!

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru UnleashedPsycho):

I'am uitat pe Alan Rickman şi Jean Reno.
Sayonara!

| Elena_9064 a răspuns:

Eu as alege filmul Titanic.

| dalmma a răspuns:

Hat mie sinceri nici unu nu imi place straight face

| Roxxette a răspuns:

Titanic.

| LoLpoZ a răspuns:

Titanic

| vladdd16 a răspuns:

| TheAdmiston a răspuns:

LOgik depinde de persoana.IMI palce avatar:X ideea in sine; titanic este o capodopera a cinematografiei dupa cum bine se stie(a fost premiat cu oscar de cele mai multe ori); Twilight nu agreez, motiv repetat iar ca noutate personajul principal un vampir draguttongue (sau nu chiar principallaughing)
Avatar dezbate ceva cu totul diferit iar dintre Titanic si twlight as alege binentles Titanic

| я a răspuns:

Titanic

| sloan30bianca a răspuns:

Twilight

| NuDauFunda a răspuns:

Din Twilight am vazut doar prima parte si a fost deplorabil.
Avatar e filmul cu cel mai slab scenariu vazut de mine vreodata, si am vazut destule. Si dupa ce ca e slab, mai e si copiat, ca sa nu spun plagiat.
Titanic poate fi considerat o capodopera pentru genul lui, dar e departe, din punctul meu de vedere, de elita celor mai bune filme.

| stefanlovegreen a răspuns:

Titanic, insa daca esti o fire care vrea sa vada noutati si multe altele poti vedea Twilight, daca nu cumva l-ai vazut. Depinde si de preferinte in ale filmelor. Merita sa le vezi pe toate 3 si sa-ti faci o parere, insa per total parerile de pe TPU vor fi DA TITANIC, Nu restul

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Titanic e singurul film acceptabil. Twilight e de g*y si Avatar e asa si asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt curioasa ce film va invinge

| sabrina19februarie a răspuns:

Titanichappy

| jakexx a răspuns:

Toate 3, mai ales la Titanic nu m-am putut opri din plans! sad

| anonim_4396 explică (pentru jakexx):

Me too big grin