| adriana97_5200 a întrebat:

Spuneti-mi toate punctele ce trebuie sa le fac pentru o petrecere in pijamale de neuitat? toate va rog...muzica,filme,mai ales mincare...

4 răspunsuri:
| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Ca
Dar te rooooooooog
vreau fundita :X
http://lifestyle.ele.ro/......a3025.html

Puteti sa va puneti cortul in curte si sa stati acolo noaptea sa dormitihappy
niste jocurii
Hm.adevar sau provocarelaughing(si dai din alea grele cusaruturi intre fetelaughingglumesc)bataie cu sapun sau spuma de par (sti ce misto ehappyinafara ca am facut casa varzA)farse la telefonlaughingsunati cu nr ascuns prieteni si vedeti ce zic sau mosi(bunici vostri)Concurs de mancat cine mananca mai repede o felie de pizza laughingspargeti baloane cu apa le umfleti si puteti sa le aruncati de pe balcon(daca esti la casa cu etaj cum sunt eu sau la bloc)oua ai grija sa nu te prinda parinti)sau le spargeti cu fundulaughingca e fara sau va bateti cu ele asta daca e in baielaughingsucces sper ca am fost de ajutor si nu uita chuky! Succes! cam asta faceam eu...
Bataie cu pernele
O bataie cu perne e perfecta hee hee Aveti grija sa nu faceti fulgi prin casa laughing

Puteti sa jucati adevar sau provocare, sa jucati carti, pe langa filmul ala de graza puteti sa vedeti si al film, sa cititi o revista, sa mai vb si voi despre una, despe alta.hee hee

Distractie placuta si nu uitati mancarea! winking
Baba oarba, Adevar si provocare, Karaoke, carti si faceti-va portrete
O saty spun mai multe activitati...nu neaparat jocuri

-adevar sau provocare

-schimb de haine

-poze

-dans

-karaoke

-bataie cu perne

-concurs din acela in care puneti o sfoara si o pers sa traca cat mai jos.

-bancuri

-desenati
Poti s va luati reviste si sa faceti teste sau chiar sa scoti de pe net si o sa va radeti P. S. sa cumperi multe dulciuri si jeleuri si chipsuri si nu uita sa ai multe perne cu care sa va bateti crede-ma ca stiu eu fac petreceri in pijama de 3 ani si si petrecerea mea e saptamana viitoare adica 11 dec de ziua mea ( va urez distractie placuta si tine cont de sfaturile mele
Pai...in fiecare noapte de vacanta dau petrecere in pijama, si vara, ne punem toate cersafurile peste cerngile unui copac si se formeaza un cort si stam acolo peste noapte(desigur, daca nu aveti parinti speriati)
Depinde...succes :>
Vreau fundita :D

| Floreenofficial a răspuns:

Intreaba-ti prietenii pe care ii chemi ce muzica/filme/mancare le plac etc si combina-le ideile lor cu ale tale.

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Pai ti-am mai dat un comentariu la cealalta intrebare
pai niste filme de comediiee, groaza
Mancare:pizza, jeleuri, chipsuri, suc
Uita-te si la cealalta intrbere tot despre petrecerea in pijama la care ti-am scriss

| trilulilu_6197 a răspuns:

Pai cu cat sunteti mai multe cu atat mai bine.
Puneti muzica la maxim, facetiva poze, mancati pizza, machiativa ca niste clovni, barfiti putin laughing, interpretati pe persoanele care va enerveaza, aducetiva de pe acasa rochii, fuste, palarii mari si imbracativa cu ele iar apoi pozativa, cantati...

Succes.