In primul rand nu sunt proasta teils1 m-am grabit sa scriu
asa ca nu mai comenta tu cum si ce ok
Deen scuze nu ai inteles problema faza erea ca am vb eu cu prietena mea si prin ia am aflat ca soramea vb urat
Eu te-as sfatuii prima si prima data sa vorbesti cu ea si s-o intrebi de ce vb urat so surioara ta iar dupa ai putea sa le spui parintilor tai despre cum vb o prietena de a ta cu sora ta!
Buna! In primul rand, sa mai treci si tu pe la orele de limba romana, sigur profa iti simte lipsa ("mia","soramea","so","nusu"), totusi peste un an - 2 dai bac-ul.
Spune-o parintilor ca vorbeste urat si gata. Daca au incredere in tine vor lua masuri daca nu, sunt prosti.
Buna. Incearca sa fii tu cea mai buna prietena a ei. Explica-i ca nu e frumos sa vorbeasca asa si etc..., iar daca tot mai continua, spune-le parintilor.
Noi suntem prostii tai? Daca nu iti folosesc raspunsurile gandeste singura! ce vrei sa iti facem? daca nu vorbesti nici cu ea nici nu le spui alor tai? sa venim noi sa vorbim? Daca ii vrei bine surorii tale vorbeste cu ea sau spune-le parintilor, nu mai lasa sa treaca 10 ani ca probabil o sa se ajunga mai rau. Si lasa-ne!
Ai spus ca nu iti e nici un raspuns de folos
" Andreea explică:
Numi e nici una de folos altele "
tu ce raspunsuri ai vrea sa primesti? daca nu sa vorbesti cu ea sau cu parintii?