In unele cazuri face asta pentru ca nu stie cum sa iti atraga atentia. Dupa poza de la avatar pari cam micuta si de aceea trag concluzia ca acel baiat este de o varsta apropiata cu tine.Cred ca te place! De altfel, la aceasta varsta asa stiu sa isi manifeste baietii niste sentimente mai "speciale".
Pai poate nu te place.Si se comporta urat pentru ca asa este stilul lor de a da de banuiala ca te place. Poate se comporta urat cu tine dar numai pe langa tine este.Nu te scapa din privire nici macar cand nu il bagi in seama.
Depinde. Sunt mai multe categorii de baieti. Prima ar fi baietii normali, care au cativa neuroni la purtator, care se comporta frumos cu fata pe care o place sau e categoria baietilor "smecherasi" care nu gandesc prea mult si se comporta urat cu fata pe care o plac, incercand astfel sa ii atraga atentia (penibil, dar mai exista si specimene din astea)
Mai, la varsta voastra asa se exprima dragostea, tin minte ca atunci cand aveam 15 ani, ma certam toata ziua cu o fata, toata ziua ne ciondaneam, ne trageam de par, adevarul este ca imi placea FT MULT acea fata, si cred ca si ea ma simpatiza... dar eram copii pe vremea aceea. Dar in ziua de azi vad ca tinerii au mai mult curaj, nu spun nici ca este un lucru bun, dar nici rau, oricum IUBIREA ESTE UNA, SEXUL ESTE ALTA. eu sunt de acord cu iubirea la varste fragede, dar cu prostia asta de sex, NU!
Depinde si de felul baiatului de a fi...
Dar normal ar fi daca te place sa se comporte frumos cu tine!
Daca tu il placi atunci ar trebui sa vorbesti cu el sa vezi ce simte.
Succes!
yoanna_5465 întreabă:
dragulici întreabă: