| asdfghjkl00 a întrebat:

Spuneti-mi, va rog, care este diferenta dintre simptomele unei raceli la ovare si Gonoree (BTS)!?
Eu acum o saptamana am avut durere in partea dreapta sub coasta vreo 2 zile, secretia vaginala este mult mai abundenta si mirosul este unul foarte neplacut fata de cel al unei femei cu un vagin sanatos, am si durere la sfarsitul urinarii, iar de 3 zile nu ma mai doare in partea dreapta, ci ma doare spatele in partea de jos.
Dau funda celui care imi spune care este diferenta dintre simptome. Nu ma luati cu 'du-te la ginecolog' ca ma duc si fara sa imi spuneti voi, iar la intrebarea asta eu va cer clar altceva. Si, de asemenea, cei care comentati aiurea pe TPU, nu va treziti sa comentati la intrebarea asta.

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Simptomele unei infectari cu gonoree in cazul femeilor sunt reprezentate prin : scurgeri vaginale anormale atat cantitativ cat si in privinta mirosului, durere in timpul urinarii combinat cu senzatia de usturime care se manifesta ca si o arsura, dureri in timpul actului sexual, durere in abdomenul inferior (durere a zonei pelviene), cicluri menstruale neregulate, uneori febra cu frisoane. Fiindca simptomatologia infectiei gonoreice este foarte asemanatoare cu cele care apar in cazul cistitei si a anexitei este indicat ca intotdeauna sa se efectueze analiza secretiei vaginale pentu o diagnosticare corecta. Gonoreea se trateaza cu ajutorul antibioticelor, a penicilinelor si/sau a cefalosporinelor, insa folosirea acestor medicamente se face doar pe baza strictei recomandari medicale. Multa sanatate!