| andreig a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum pot sa dau timpul inapoi la computer ca sa`mi recuperez niste poze de acum 2 saptamani. Am mai facut de vreo 3 ori, te duci nu mai stiu unde laughing si dai pe data cu 2-3-4-5 saptamana inapoi si iti apar fisierele pe care le-ai avut atunci. va rooog multumesc :*

Răspuns Câştigător
| bulebule a răspuns:

Incearca recuva http://www.filehippo.com/download_recuva
E free si e bun.;)

8 răspunsuri:
| Morphix a răspuns:

De recuperat se poate recupera cu niste programele. ceea ce spui tu cu datul timpului inapoi este windows restore dar acesta nu'ti recupereaza date ci doar iti face setarile pe care le aveai atunci. daca vrei iti dau programelu ala hdd recovery sau ceva de genu se cheama

| alexxxutz a răspuns:

Exista un program pentru asta. Se numeste TuneUP Utilities. Ai optiune de Rescue Files. Acolo introduci numele pozelor care le-ai pierdut (daca le mai stii) si le poti recupera daca nu a fost inca rescrisa portiunea aceea de HDD. Eventual daca ai System Restore poti si din Windows sa faci asta, insa nu vei avea acces la toate fisierele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu Tune Up utilities sau alta programa, sau cauta pe google, recover files!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare! RECUVA asta merge s pentru foldere de mari dimensiuni... 15 giga ca mi-am sters un joc dingreseala sil vreau inapoi pls help...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare...mai pot recupera fisierele daca la reinstalarea windowsului n-am dat salvarea datelor pe discul Dcrying
...sau nu mai am nici o sansa...Mersi anticipat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Start, all programas, accesories, system tools, sistem restore dai next fixezi data next next si dai restart succes]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o problema: joc mount and blade, si cand dau restore saved game, se incarca si cand sa intre, iese. Dar daca dau new game nu are nicio problema. ajutati, va rog

| laurentiu_5723 a răspuns:

Vreau sa ma ajuti